Ce trebuie sa stii despre optimizarea SEO?

Ce trebuie sa stii despre optimizarea SEO?

Detalii

CategoriiIT
TaguriAgentie de publicitate, seo, servicii seo
Ultima actualizareJoi 29 octombrie 2020
Vizualizari384

Voteaza & Distribuie

Descriere

Acest ghid va fi o introducere si o prezentare generala a optimizarii motoarelor de cautare (SEO), o tactica extrem de importanta pentru conducerea traficului catre site-ul dvs.

In acest ghid veti afla:

1. Ce este SEO si de ce este important?
2. Cele mai bune practici pentru cercetarea cuvintelor cheie si directionarea cuvintelor cheie.
3. Cele mai bune practici de optimizare SEO pe pagina.

Sa incepem!

1. Ce este SEO si de ce este important?

Optimizarea motorului de cautare este procesul de optimizare a paginilor web si a continutului acestora pentru a fi usor de descoperit de catre utilizatorii care cauta termeni relevanti pentru site-ul dvs. web. Termenul SEO descrie, de asemenea, procesul de facilitare a paginilor web pentru software-ul de indexare a motorului de cautare, cunoscut sub numele de „crawlerele”, pentru a gasi, scana si indexa site-ul dvs.

Desi conceptul de SEO este relativ simplu, multi nou-veniti la SEO au inca intrebari cu privire la particularitati, cum ar fi:
1. Cum „optimizati” site-ul dvs. sau site-ul companiei dvs. pentru motoarele de cautare?
2. De unde stii cat timp petreci pe SEO?
3. Cum puteti diferentia sfaturile SEO „bune” de sfaturile SEO „rele” sau daunatoare?

Poate ca cel mai important aspect al optimizarii motoarelor de cautare este modul in care puteti utiliza efectiv SEO pentru a contribui la cresterea traficului, a clientilor potentiali si a vanzarilor mai relevante pentru afacerea dvs.

De ce ar trebui sa acordati o atentie deosebita partii de SEO?

Milioane de cautari sunt efectuate online in fiecare zi. Aceasta inseamna o cantitate imensa de trafic specific, cu intentii ridicate. Multi oameni cauta produse si servicii specifice cu intentia de a plati pentru aceste lucruri. Se stie ca aceste cautari au intentii comerciale, ceea ce inseamna ca indica in mod clar in cautarea lor ca vor sa cumpere ceva pe care il oferiti dvs.

Oamenii cauta orice fel de lucruri direct legate de afacerea dvs. Dincolo de asta, perspectivele dvs. cauta tot felul de lucruri care sunt doar vag legate de afacerea dvs. Acestea reprezinta si mai multe oportunitati de a va conecta cu acei oameni si de a le raspunde la intrebari, de a le rezolva problemele si de a deveni o resursa de incredere pentru ei.

Ce functioneaza de fapt pentru generarea traficului SEO de la motoarele de cautare?

Este important sa retineti ca Google este responsabil pentru majoritatea traficului de motoare de cautare din lume. Acest lucru poate varia de la o industrie la alta, dar este probabil ca Google sa fie jucatorul dominant in rezultatele cautarii in care compania sau site-ul dvs. ar dori sa apara, dar cele mai bune practici prezentate in acest ghid va vor ajuta sa va pozitionati site-ul si continutul sau sa se claseze si in alte motoare de cautare.