Ce trebuie să știi despre intervenția chirurgicală de liposuctie abdominala

Detalii

CategoriiInfrumusetare, Sanatate
Tagurichirurgie estetica, liposuctie, Timisoara
Ultima actualizareLuni 27 februarie 2023
Vizualizari314

Voteaza & Distribuie

Descriere

Liposucția abdominală este una dintre cele mai populare proceduri de remodelare a corpului. Dacă ați ținut diete, ați făcut exerciții fizice și grăsimea de pe burtă nu a dispărut, atunci procedura de liposucție abdominala poate fi soluția pentru dumneavoastră. Cu ajutorul acestei proceduri nu va trebui să vă mai faceți griji de grăsimea abdominală și nici să vă mai simțiți inconfortabil. În urma acesteia veți avea abdomenul mult visat, iar încrederea în sine va crește.

În continuare, veți afla ce este liposucția, cum funcționează, care este prețul și care este candidatul ideal.

Liposuctie


Liposucția este o procedură chirurgicală care vă ajută să scăpați de grăsimea nedorită din diferite zone ale corpului precum abdomen, șolduri, coapse, barbie sau alta. Această intervenție nu este un tratament pentru obezitate. Puteți apela la liposuctie numai după ce ați încercat prin diferite metode să scăpați de grăsime, spre exemplu diferite diete sau sport. Dacă vă doriți ca rezultatul liposucției să se păstreze, este necesar ca după operație să mențineți un stil de viață sănătos deoarece există riscul să apară noi depozite de grăsime.

Tehnici de liposucție


Există mai multe tehnici de liposucție printre care:

Liposucția tumescentă (clasică)

Este cea mai comună formă de liposucție, în care se efectuează niște incizii de mici dimensiuni la nivelul pielii și în fiecare dintre acestea se introduce un tub mic, numit canulă prin care se scoate grăsimea.

Liposuctia cu laser


Aceasta seamănă cu liposucția clasică doar că aici se utilizează puterea laserului de la capătul tubul mic introdus în incizii.

Liposuctie prin VaserLipo


Pentru această procedură se folosesc ultrasunete. Aceasta nu afectează nervii și vasele de sânge.

De ce liposuctie cu laser?

Liposucția cu laser este o opțiune din ce în ce mai populară. Aceasta vă scapă de grăsimea abdominală prin intermediul tehnologiei cu laser, care topește grăsimea. Prin intermediul ei, medicul poate vedea mai bine zona pe care trebuie să o trateze. În plus, liposuctia cu laser este mai puțin traumatică față de liposucția clasică, ceea ce înseamnă că perioada de recuperare va fi mai scurtă. De asemenea aceasta poate reduce disconfortul postoperator, reduce sângerările și apariția vânătăilor. În timpul procedurii, datorită căldurii produse de către laser se stimulează producția de colagen, care are o contribuție în ceea ce privește tonusul îmbunătățit al pielii în zona inciziei.

Cat costa o liposuctie la burta?

Pentru liposucția cu laser abdominală prețurile pornesc de la 3000 de euro, însă prețul final vă va fi comunicat în urma unei consultații cu medicul specialist.

Cine poate apela la liposucție?


Pacientul ideal este cel care este sănătos. În cazul în care pacientul suferă de vreo boală sau o condiție medicală, procesul de vindecare va fi mai lent. Dacă ați ținut diete și ați făcut exerciții fizice, însă fără rezultat și îndepliniți condițiile de mai sus, atunci sunteți un candidat ideal pentru operația de liposucție cu laser. Toate acestea se vor stabili în urma unei consultații cu medicul.

Clinica estetica in Timisoara

În cadrul clinicii estetice din Timișoara, Olariu Clinics, veți putea discuta cu medicul specialist pentru a descoperi dacă sunteți un candidat ideal pentru liposucția abdominală. Medicul vă va comunica și care sunt riscurile acestei operații, ce beneficii aveți, prețul și care este perioada de recuperare.

Scăpați de kilogramele în plus și simțiți-vă bine în pielea dumneavoastră!