Ce trebuie sa stii despre aplicatiile de Office din companiile mari?

Detalii

CategoriiIT
TaguriRomania
Ultima actualizareJoi 27 iunie 2019
Vizualizari978

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atunci cand detii sau conduci un business stii cat este de important sa ai la indemana instrumentele necesare muncii de zi cu zi. Managerierea unei companii nu este deloc o treaba usoara, mai ales daca nu ai acces permanent la aplicatii ce iti ofera date concrete, in timp real.

Pe de-o parte, trebuie sa ai acces la un office 365 la un pret bun, dar care sa poate fi integrat cu alte solutii de business intelligence, precum sistemele de tip ERP. Office 365 oferit de Smart Business Solutions este si Dynamics 365 Business Central de la XAPT, o solutie completa Dynamics NAV cu gazduire Cloud si functionalitati de financiar, operatiuni sau vanzari.

Creat prin inteligenta artificiala si cu capacitati extinse, acest tip de office 365 se integreaza perfect cu solutiile ERP, oferind procese automatizate, securitatea mai buna si flexibilitate maxima. Prin ERP-ul oferit de companie, se asigura o interactiune mai buna cu clientii, toate taskurile si fluxurile sunt automatizare, afacerea e unificata, iar in permanenta stii totul despre ce se intampla in business.

Cum stii asta?

In primul rand, toate datele din companie sunt interconectate, astfel incat analizele de afaceri si recomandarile iti vor fi mereu la indemana, cu ajutorul tehnologiilor Microsoft Power BI. Odata adoptata solutia oferita de Smart Business Solutions, intreaga companie se bucura de stabilitatea mare, costurile reduse, iar toata raspunderea si mentenanta revine celui care o ofera si o gazduieste in Cloud.

In plus, aplicatia le ofera angajatilor posibilitatea de a accesa o multime de tool-uri pentru managementul relatiilor, al lantului de aprovizionare sau managementul comenzilor service, de exemplu. De asemenea, solutia aceasta de tip ERP este potrivita si pentru resurse umane, pentru project management sau pentru productie.