Ce lecții de stil poți învăța de la vedete?

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihaine
Ultima actualizareMarti 6 noiembrie 2018
Vizualizari3292

Voteaza & Distribuie

Descriere

Multe femei și-ar dori să arate ca frumoasa Kate Moss. Poate părea greu de crezut dar ea are capacitatea de a arăta mereu extraordinar deși deseori nu este aranjată la patru ace. Mulți spun despre Kate Moss că are un aer sexy, părul ciufulit, de parcă uneori este nepieptănat, iar hainele ei nu sunt perfect asortate. Kate Moss are mereu un stil dezordonat dar care este uimitor, are un farmec aparte.

Actrița americană Meryl Streep este un exemplu pentru femei în ceea ce privește eleganța. Deși toată viața a fost nemulțumită de aspectul ei (consideră că are nasul mare) ea a impresionant prin atitudine, talent și eleganță. Deși nu obișnuiește să folosească prea multe piese vestimentare, actrița se îmbracă astfel încât de fiecare dată are o eleganță impecabilă.

Ea preferă rochiile și fustele, în pantaloni poate fi văzută destul de rar. Cert este că orice ținută alege îi stă bine și arată fantastic. Poartă mereu ținute lungi, rochii și fuste peste genunchi, rochii de lux maxi, drepte, clasice, mai ales când este vorba de evenimente speciale. Dacă poartă pantaloni, aceștia sunt clasici, au un drapaj frumos al materialului, au un stil spectaculos, care îi pun în evidență silueta.

Și în privința accesoriilor, Meryl Streep nu exagerează, este adepta principiilor minimalismului la fel ca și în ținutele vestimentare. Ca accesorii poartă genți, curele, pantofi și bijuterii – cercei, inel și brățară. Toate ținutele ei din ultimii ani sunt potrivite vârstei sale și pot fi un exemplu pentru multe femei din întreaga lume, mai ales pentru cele trecute de vârsta de 50-60 de ani.

Vedetele sunt atente când este vorba de alegerea accesoriilor, aici se vede caracterul și rafinamentul de care dau dovadă. Contează și modul în care le poartă, acesta exprimă câte ceva despre personalitatea lor. Multe accesorii impresionante se găsesc pe magazinele online, cum este și Boutique Mall. Cumpărăturile online sunt avantajoase, gama de produse este variată, iar prețurile accesibile. Atât femeile cât și bărbații folosesc mediul online ca sursă de informare și de achiziționare a produselor. În decizia de cumpărare un rol important îl are prețul, dar mai ales calitatea și garanția acestora. Pentru multe persoane contează și termenii de livrare, care sunt foarte buni, și faptul că produsele sunt sau nu de brand.

Kim Kardashian se îmbracă aproape de fiecare dată provocator. Stilul ei este unul special, din care multe femei se pot inspira. Hainele pe care le poartă vedeta în viața de zi cu zi se pot cumpăra din mediul online. Ea poartă deseori blugi care îi conferă un aspect deosebit, iar în plus aceștia au și avantajul că sunt simpli și practici. Blugii sunt sexy și eleganți, mereu alcătuiesc o ținută comodă și destul de flexibilă. Atunci când se îmbracă în colanți sau în blugi, Kim Kardashian are un aer relaxat, iar cu o curea, pantofi adecvați și o cămașă potrivită poate avea oricând un stil comod, plăcut, american.

Candice Swanepoel la fel ca Miranda Kerr arată bine în orice ținută vestimentară și-ar alege. La o ieșire prin oraș, manechina Candice Swanepoel se îmbracă mai mult sport și sexy. Ea adoră și stilul gipsy pe care l-a ales pentru această vară, îi plac în special rochiile lungi și rafinate. De asemenea, se îmbracă frecvent în fuste mini și pantaloni scurți, în rochii scurte, în rochii extrem de sexy și elegante. În perioada când a fost însărcinată a folosit rochiile lungi și largi în stil bohemian, care se asemănau cu cele din perioada anilor ̓70. Manechina adoră să poarte în viața de zi cu zi rochii mulate și negre sau în altă culoare, blugi, pantaloni și geci din piele.