Ce implică folosirea extensiilor din păr natural și care sunt avantajele acestora

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguriextensii de par
Ultima actualizareLuni 18 februarie 2019
Vizualizari1110

Voteaza & Distribuie

Descriere

Look-ul pe care îl afișează o femeie se cuvine să fie mereu fără cusur. Atenția acordată pieselor vestimentare și accesorizarea lor corespunzătoare trebuie să se armonizeze perfect cu fiecare detaliu al machiajului. Iar pentru a fi unică mereu, ea va apela la toate mijloacele și trucurile de înfrumusețare.

Una din cele mai mari probleme, ce o întâmpină orice femeie, este legată de podoaba capilară. Fie din motive medicale sau utilizarea necorespunzătoare a unor produse pentru păr, acesta prezintă fire subțiri sau vârfuri despicate ce împiedică creșterea și nu afișează suficient volum. Soluții care să trateze cauzele sunt foarte greu de găsit, iar efectele apar după perioade îndelungate. Una din metodele celebre care este folosită constă în apelarea la o perucă. Aceasta poate aduce o serie de avantaje, însă purtarea ei zilnică este destul de complexă datorită greutății pe care o are, astfel că nu sunt foarte multe persoane dispuse să o achiziționeze.

Cea mai practică și populară soluție găsită de femei constă în utilizarea extensiilor de păr. Cu ajutorul lor poți să creezi o podoabă capilară întocmai după cum îți dorești sau după cum vezi în reclame ori reviste. Fie că tânjesti după o lungime a părului mult mai mare ori la un volum considerabil sau chiar la breton, însă nu dorești să îl tunzi, sugestia care este susținută și de specialiști este să apelezi la extensii par natural.

Indicații privind alegerea extensiilor

Înainte de a te decide să îți achiziționezi extensiile trebuie să fii sigură asupra look-ului pe care îl vei dobândi și cât timp ești dispusă să le porți. În primul rând, procedura de aplicare a extensiilor variază: extensiile tape-on care prezintă o aplicare fixă și disponibilă doar la salon, extensiile microring care se montează cu ajutorul unui inel din metal sau extensiile clip-on care au avantajul de a fi purtate doar când dorești.

Cumpărarea lor din magazine specializate este cel mai important aspect privind alegerea lor. Este necesară dobândirea a unui certificat la momentul achiziționării lor care să ateste calitatea și autenticitatea lor. De asemenea, cantitatea de extensii pe care vrei să o aduci părului tău trebuie să fie raportată la caracteristicile ce țin de lungimea și grosimea firului de păr ce îl ai. În cazul unei greutăți prea mari, podoaba ta capilară poate fi destul de afectată.

Avantajele extensiilor din păr natural

  • Creearea unui efect pozitiv asupra volumului și texturii părului;
  • Alegerea lungimii dorite a părului;
  • Obținerea de nuanțe diferie a părului fără a fi vopsit;
  • Realizarea unui look cu aspect natural;
  • Întreținere foarte simplă, îngrijirea este aceeași ca și pentru părul tău;
  • Pot fi coafate în diverse moduri, în funcție de imaginea pe care o afișezi în fiecare zi;
  • Procedeul de montare sau aplicare al extensiilor nu prezintă complicații care ar putea fi dureroase pentru ține.

Întreținerea extensiilor

Pentru a le oferi o viață mai lungă, este necesar a fi respectate anumite condiții pentru extensiile de păr.
Extensiile trebuie să fie spălate cu produse speciale pentru extensiile de păr, să nu conțină sare și sulfați și să fie foarte hidratante, atât masca cât și șamponul. Nu este permis a se intra cu extensiile în apă sărată (mare, oceane), în apă cu clor (piscine), iar dacă ne expunem la soare indelungat să ne acoperim capul deoarece soarele usucă foarte mult parul.

Pieptănarea lor trebuie să fie făcută cu mare atenție, prin folosirea unei perii din păr natural și perierea trebuie să se realizeze de la ceafă pentru a nu fi degradate sau rupte, iar, acest lucru putând fi realizat doar când sunt complet uscate. Este foarte important de evitat produsele cosmetice din silicon sau alte asemenea substanțe în compoziția lor, precum fixativul. La fel ca și părul tău, extensiile necesită produse nutritive sau cu efect de hidratare. Aplicarea acestora se face într-o manieră corespunzătoare care să respecte indicațiile aduse de specialiști. Extensiile care necesită o montare profesională trebuie să beneficieze de îngrijire periodică la salon. După un număr de săptămâni, firul de păr crește, iar aspectul devine ușor neplăcut, de aceea, extensiile trebuie să fie aplicate din nou.

Extensiile aduc cel mai mult ajutor podoabei capilare din punct de vedere al aspectului pe care îl creează. Cu minimul de disconfort care poate fi resimțit doar în primele zile, imaginea redată de un păr bogat și sănătos oferă un grad mult mai mare de încredere pentru orice femeie. Feminitatea, eleganța, delicatețea, grația și rafinamentul sunt înfățișate în mare parte de un păr bogat, îngrijit, cu un aspect sănătos și strălucitor.

Pe https://www.belher.ro se găsește o gamă variată de extensii, atât din păr natural, cât și din fibră sintetică care vin și cu certificatul de calitate al produsului. Specialiștii lor vă oferă asistență gratuită în achiziționarea extensiilor potrivite.