Ce este o lampă catalitică și cum poți pune mâna pe ea cu un cod de reducere Notino?

Ce este o lampă catalitică și cum poți pune mâna pe ea cu un cod de reducere Notino?

Detalii

CategoriiShoping
Taguricadouri
Ultima actualizareMarti 12 octombrie 2021
Vizualizari278

Voteaza & Distribuie

Descriere

Probabil că v-a trecut prin cap, mai ales în ultimul an când ați stat mai mult pe acasă, să vă creați o atmosferă cât mai plăcută, dar și igienică. Nu e nevoie de prea mult efort pentru asta și soluția v-o oferim noi! Ați auzit probabil de acele lămpi care au puterea de a purifica aerul, răspândind și un parfum plăcut. Acest tip de lampă se numește catalitică și a apărut acum mai bine de un secol.

La sfârșitul secolului al XIX-lea, lampa catalitică a fost utilizată pentru a elimina germenii și mirosurile urâte din spitale. În zilele noastre, și de câteva decenii, a părăsit unitățile medicale pentru a deveni un obiect de decor în case. Acest accesoriu, deseori lucrat și elegant, dă nota finală în decorarea unui living, a unei bucătării, a unui hol sau a unei mese, de exemplu. Mai ales că parfumează și purifică aerul, ceea ce o face și mai prețioasă! Nu este nevoie să o conectați sau să o manipulați delicat pentru a vă bucura de ea. Trebuie doar să o porniți! Explicații în articol și idei de produse pe site cu un cod reducere Notino la achiziție.

Mod de funcționare simplu


După cum sugerează și numele, această mică lampă funcționează prin cataliză. Aceasta înseamnă că zona catalitică prezentă pe arzător trebuie adusă la temperatură ridicată pentru a emana mirosurile. Pentru a o utiliza, trebuie mai întâi să umpleți lampa cu un parfum lichid, turnat printr-o pâlnie. Din motive de siguranță, acesta trebuie așezat pe un suport stabil și să fie departe de o sursă de căldură. Apoi, trebuie să introduceți fitilul în interior pentru a poziționa corect arzătorul.

În timpul primei manipulări, așteptați 20 de minute pentru a absorbi parfumul. Apoi, tot ce trebuie să faci este să îl aprinzi cu o brichetă sau un chibrit. După 2 minute, suflați pentru a stinge flacăra și înlocuiți suportul pentru a evita orice risc de arsuri. Parfumul pe care l-ați ales se va difuza uniform în interiorul casei dvs. (durează 20 de minute pentru 10m2). În cele din urmă, când ați terminat de utilizat, opriți difuzia punând din nou capacul. Prin urmare, utilizarea sa este la îndemâna tuturor - cu excepția copiilor, desigur - și nu necesită o pregătire îndelungată.

Obiect practic de purificare și parfumare a aerului

Cu acest accesoriu, aveți posibilitatea de a crea diverse atmosfere olfactive, păstrând în același timp un aer sănătos, plăcut de respirat, fără mirosuri grele. Pentru a alege parfumul potrivit, vă sfătuim să țineți cont de preferințele dumneavoastră. Multe parfumuri sunt acum disponibile pentru vânzare, iar unele sunt fabricate din uleiuri esențiale.

Cu smochine, grapefruit, nucă de cocoș, săpun de modă veche, ceai alb, vanilie, trandafir, iasomie, în, lavandă sau chiar verbena sau bergamotă, există ceva pentru toate gusturile! La fel, lampa catalitică poate fi reîncărcată la nesfârșit, astfel încât să puteți varia parfumurile după cum doriți. Nu uitați să curățați arzătorul cu un miros neutru atunci când schimbați mirosurile pentru a evita confuziile!

Acum că v-am oferit toate informațiile, nu vă rămâne decât să accesați site-ul și să profitați de un cod reducere notino pentru produsul potrivit!