CC Catch și Boney M la festivalul diMANSIONS 2020

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCovasna
Ultima actualizareJoi 20 februarie 2020
Vizualizari602

Voteaza & Distribuie

Descriere

Captain Hollywood Project, Boney M feat Liz Mitchell, Ottawan și CC Catch sunt numele noi care se adaugă lineup-ului deja spectaculos de la diMANSIONS Hit Music Festival 2020, care îi include pe Gipsy Kings, Kaoma, Hermes House Band, Mr. President sau Real McCoy.

Evenimentul va avea loc anul acesta între 19 – 21 iunie, la Olteni, în județul Covasna.

După ce anul trecut festivalul a adus în premieră în centrul țării un număr impresionant de artiști, precum Inner Circle, Thomas Anders de la Modern Talking, The Dire Straits Experience sau Dr. Alban, ediția din 2020 promite să fie una și mai impresionantă. Drept dovadă stă lista de artiști ce a ajuns deja la 14 nume internaționale.

Organizat în inima Transilvaniei, pe domeniul castelului Mikó de la Olteni, evenimentul a adunat anul trecut peste 14.500 de participanți, iar interesul din 2020 este mult mai ridicat.

Renumita cântăreață pop de origine olandezo-germană CC Catch a fost descoperită la mijlocul anilor '80 de către Dieter Bohlen, compozitor și membru al faimoasei trupe Modern Talking. Caroline l-a cucerit cu talentul său, astfel că a fost invitată în studioul său pentru o audiție, iar la scurt timp, au semnat un contract care urma să fie începutul carierei sale solo. Numele de scenă provine de la inițialele ei, Caroline Catharina, iar „Catch” a fost ceva spontan, ce s-a dovedit a fi într-adevăr „catchy”. În vara anului 1985, piesa „I Can Lose My Heart Tonight” a fost lansată ca single de debut și a devenit un mare succes în Europa. Dieter Bohlen și C.C. Catch au lucrat împreună până în 1989, timp în care au produs 12 single-uri de Top 20 și 5 albume de succes.

Boney M. este o trupă euro-caraibeană, fondată în 1976 de producătorul german Frank Farian. La diMANSIONS, trupa se bucură de aniversarea a 45 de ani de activitate, cu participarea lui Liz Mitchell – solista originală. Trupa a devenit populară în perioada „disco” de la sfârșitul anilor '70, în special cu piesa „Rivers Of Babylon”, cel de-al doilea cel mai vândut single din toate timpurile din Marea Britanie. Boney M a vândut în jur de 100 de milioane de discuri în întreaga lume și este cunoscută pentru hiturile internaționale precum „Daddy Cool”, „Ma Baker”, „Sunny”, „Rasputin”, „Mary’s Boy Child - Oh My Lord” și „Rivers of Babylon”, hituri pe care le vei auzi vara aceasta la diMANSIONS.

Proiectul „Captain Hollywood Project” a fost fondat în 1990 la Nuremberg, în Germania de cântărețul, dansatorul și producătorul de muzică Tony Dawson-Harrison (aka Captain Hollywood). Captain Hollywood Project sunt pionierii stilului „eurodance”, care au vândut peste 20 milioane de discuri în toată lumea și au lansat 10 hituri ce au urcat în Top 20 în topurile europene în anii `90. Hitul „More & More" a fost nr. 1 în Germania timp de 8 săptămâni în anii `90 și a atins poziția nr.1 chiar și în SUA, în topurile Billboard. Începând din 2010, Tony Harrison și Shirin Amour, împreună cu trupa și dansatorii au avut turnee în toată lumea, încântând fanii cu hituri memorabile ale anilor `90 precum „Flying High”, „Impossible”, „Only with you”, „Find another way”, în fața a zeci de mii de iubitori ai muzicii retro.