Cauti veste din blana naturala? Citeste despre cele mai populare blanuri si vezi avantajele lor

Cauti veste din blana naturala? Citeste despre cele mai populare blanuri si vezi avantajele lor

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihaine
Ultima actualizareMarti 9 noiembrie 2021
Vizualizari301

Voteaza & Distribuie

Descriere

Renumitele veste din blana naturala nu si-au pierdut locul binemeritat in topul celor mai cautate si mai apreciate articole vestimentare purtate la tranzitia dintre anotimpuri. Sunt piese versatile, care se pot combina usor in orice tip de outfit si care au un farmec cu totul si cu totul aparte. Au potentialul de a scoate orice tinuta din anonimat si permit multiple combinatii stilistice. Dar pe langa asta, sunt extrem de practice: asigura un nivel optim de confort termic, sunt lejere, si te scapa de straturile multiple de haine. In continuare, afla care sunt cele mai cunoscute tipologii de blanuri si ce avantaje are fiecare dintre ele!

1. Pretioasa blana de chinchilla
Fina, delicata la atingere si extrem de pretioasa, blana de chinchilla este – fara sa exageram – simbolul elegantei si al rafinamentului. Usor de recunoscut, aceasta blana iese usor din anonimat si se pozitioneaza ca un bun de lux in categoria blanurilor. Aceasta blana se croieste atat in jacheta si bolerouri, cat si in veste, cape sau chiar accesorii multiple. Daca vrei sa stralucesti ca o diva pe covorul rosu, poate fi cea mai buna alegere pentru tine. Atentie! Pretul de achizitie al vestelor din blana naturala de chinchilla este unul peste medie. Prinde reducerile de la casele de blanuri de prestigiu, daca vrei sa faci o buna investitie.

2. Rezistenta blana de vizon
Atunci cand vorbim de rezistenta, blana de vizon sau de nurca este un etalon la acest capitol. Face parte din categoria celor mai durabile blanuri, tocmai din acest motiv: are o rezistenta fara competitior. De departe, este cea mai permisiva si mai versatila dintre toate categoriile de blanuri, iar vestele din blana de vizon peste genunchi se afla in trendurile actuale. Gasesti acest tip de blana vopsita in orice culoare, confectionata sub diverse forme. Daca vrei sa cumperi o vesta din aceasta categorie, ai extrem de multe optiuni. Te vei bucura de confort termic sporit, dar si de rezistenta acestei piese de top. Merita pe deplin!

3. Luxurianta blana de samur rusesc sau zibelina
„Lux” este cuvantul cheie, atunci cand facem referire la cunoscuta blana de samur rusesc sau zibelina Considerata in trecut blana regilor, a ducilor sau a tarilor, aceasta blana si-a pastrat prestanta si eleganta fara egal. Are un cost de achizitie mult peste medie, fiind un bun de lux. Cele mai comune sunt hainele lungi din blana de samur, asortate cu caciula si alte accesorii de acelasi tip. Este o blana foarte usoara, ce – de regula – isi pastreaza culoarea naturala in hainele care se gasesc pe puata. Preferata de femeile cu un inalt statut social, e o piesa de colectie ce merita sa ajunga in garderoba oricarei iubitoare de frumos.

Gasesti haine deosebite concepute din blana de zibelina la Casa de Blanuri MG

Nu poti cumpara haine din blana de zibelina din orice mediu de achizitie. Asigura-te ca este un magazin de incredere, cu notorietate si suficienta experienta, incat sa iti poata garanta calitatea bunului de lux. Un bun exemplu in acest sens este Casa de Blanuri MG, un magazin de top din domeniu, ce dateaza inca din 1939.
Un brand reprezentativ pentru comerciantii de lux din Romania, Casa de Blanuri MG si-a consolidat pozitia de top in randul magazinelor de incredere unde se vand blanuri de cea mai buna calitate.


Date de contact:
Mobil: +40 07 27 22 52 62
E-mail: bianca@blana.ro