Cauti producator pungi biodegradabile personalizate? Afla cum si unde!

Detalii

CategoriiRegional
Taguripunga
Ultima actualizareLuni 13 aprilie 2020
Vizualizari584

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ai o companie si lucrezi la strategia de promovare? Ai studiat opiniile pro si contra si te-ai hotarat sa folosesti pungile de plastic personalizate ca si instrument de marketing? Atunci, in mod firesc, te confrunti cu o noua provocare: „de unde sa le achizitionez?” Exista numeroase companii de print care cumpara pungi si le personalizeaza insa iti recomandam sa te orientezi catre colaborarea cu un producator de pungi biodegradabile.

In articolul de astazi iti vom prezenta principalele argumente pe care ne bazam atunci cand facem o astfel de afirmatie si, implicit, care sunt principalele beneficii pe care aceasta colaborare ti le aduce.

1. Experienta
in domeniu
Atunci cand alegi sa lucrezi cu un producator de pungi biodegradabile ai certitudinea ca te poti baza pe o echipa de specialisti pregatiti sa te ajute sa alegi cele mai potrivite produse pentru tine si afacerea ta.

Echipa Pungescu, un producator de pungi biodegradabile are experienta necesara pentru a identifica produsul care raspunde cel mai bine nevoilor tale, fie ca este vorba de respectarea legislatiei in vigoare, personalizarea pungilor sau alte aspecte. Iti suntem alaturi pe parcursul intregului proces astfel incat sa gasim solutia cea mai putin costisitoare dar care iti asigura plusul de valoare cautat. Acest lucru este posibil datorita faptului ca echipa noastra are o viziune de ansamblu asupra intregului proces si poate identifica exact ceea ce ti se potriveste, in fiecare moment.

In plus, o fabrica de pungi creste treptat si capata experienta cu fiecare client. Pentru ca acest lucru sa se intample este nevoie de o fundatie solida, bazata pe onestitate, integritate si satisfactie a clientului. O fabrica de pungi nu este un intermediar aparut peste noapte, care merita sau nu increderea ta ca si client, ci o entitate cu un trecut si o experienta, toate construite cu munca si dedicare.

Prin urmare, o fabrica de pungi a invatat ca pentru a rezista si a se dezvolta, are obligatia de a-si trata clientii cu sinceritate si seriozitate. Cand primesti o cotatie de pret, te poti baza pe ea. Nu vor aparea fluctuatii. Cand ti se ofera o solutie, stii ca e optima deoarece pungile vor fi produse special pentru tine si nu achizitionate modele generale, ce urmeaza a fi adapate. Iar atunci cand comanda este livrata ai ceritudinea ca este ceea ce ai solicitat si nu apar surprize neplacute.

Nu in ultimul rand, experienta asigura calitatea produselor. O fabrica de pungi nu cauta solutii. Ea are deja procese de productie bine puse la punct, in concordanta cu normalele legale in vigoare, astfel incat sa fie evitate erorile. Vei benefia de produse rezistente, de calitate care sa reflecte profesionalismul brandului tau.

2. Termene scurte de livrare pentru pungi de plastic personalizate
Atunci cand alegi sa lucrezi direct cu o fabrica de pungi, termenul de livrare va fi intotdeauna mai scurt deoarece procesul este direct. Nu mai este nevoie sa pierzi timp cautand un stoc disponibil de pungi apoi sa astepti sa ajunga la compania care asigura serviciul de imprimare si personalizare. Noi, echipa Pungescu, iti garantam ca in maxim sapte zile lucratoare pungile personalizate vor ajunge la tine. Acest lucru ramane valabil chiar si in cazul unei comenzi foarte mari. Rapid si sigur, nu? Pentru ca stim ca timpul inseamna bani.

3. Livrare si macheta gratuite
fabrica de pungi are productia ca si obiect princal de activitate. Suplimentar, in vederea fidelizarii clientilor, o fabrica de pungi cu experienta, ce lucreaza la standarde ridicate ii surprinde pe acestia cu servicii auxiliare gratuite: livrare gratuita, macheta gratuita.

Indiferent unde te aflii, una dintre masinile Pungescu va ajunge la destinatia indicata de tine fara ca tu sa fii nevoit sa suporti un cost suplimentar. Cheltuiala de expeditie este suporata integral de companie. In cazul in care pungile ar fi achizitionate de la o terta parte, ar trebui sa acoperi trei costuri: costul fabricii, adaosul comercial pe care il are intermediarul si transportul.

In plus, atunci cand este vorba de pungi de plastic personalizate, realizarea lor depinde de macheta grafica ce serveste la construirea cliseului flexografic si iti este, si ea, oferita gratuit. Pretul cliseelor depinde de grafica si va fi calculat dupa efectuarea simularii.

4. Pret
producator
Atunci cand alegi sa cumperi direct de la o fabrica de pungi si nu de la un distribuitor salvezi timp si bani. Ne putem mandri cu faptul ca iti oferim preturi competitive si o experienta de cumparare placuta. Neexistand un intermediar ai garantia ca platesti un pret corect, avand acces la produse de calitate ce, in plus, pot fi de fiecare data personalizate conform cerintelor si nevoilor tale. Prin urmare, se poate afirma ca o fabrica de pungi iti ofera exact ce ai nevoie, cand ai nevoie si la un pret competitiv, de producator.

In concluzie, o data de compania ta evolueaza sau se schimba de-a lungul timpului, modalitatile de ambalare se modifica si ele. Astfel, este mult mai potrivit sa lucrezi cu o fabrica de pungi care sa iti ofere posibilitatea de a alege exact ceea ce iti doresti. Marimea, materialul, culoarea, destinatia, logo-ul si design-ul pot fi personalizate rapid atunci cand colaborezi direct cu o fabrica de pungi si nu cu un intermediar.

Produse de calitate, personalizate, pret optimizat, servicii gratuite, timp de realizare scurt, experienta, profesionalism – ce ai putea sa iti doreste mai mult?