Cateva lucruri despre siguranta la evenimente

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari788

Voteaza & Distribuie

Descriere

An de an suntem spectatorii si, uneori, fanii evenimentelor majore, precum concerte, competitii sportive, targuri. Rezultatul final pe care il admiram, insa, este de cele mai multe ori sustinut din spate de catre eforturi mai putin vizibile. O parte dintre aceste eforturi apartin organizatorilor, insa exista o parte insemnata care se refera la siguranta participantilor si care este asigurata de catre specialisti.


Incidentele neplacute trebuie evitate in primul rand pentru ca pot pune in pericol vietile celor prezenti la evenimente si pot distruge proprietati, insa tot acestea pot afecta reputatia organizatorilor si a celor responsabili de siguranta. Pentru ca aceste lucruri sa nu se intample, este nevoie de adoptarea catorva masuri:


Agentia care va asigura paza si protectia la eveniment trebuie sa participe la intalnirile cu organizatorii si sa ceara detalii despre ceea ce urmeaza sa se intample si despre participanti. Este foarte important sa se cunoasca numarul de oameni care sunt asteptati sa participe, precum si un profil general al acestora. In plus, in cazul evenimentelor ce au loc in interior, trebuie sa se cunoasca din timp planurile cladirii (scari, intrari, cai de evacuare).


Cunoscand toate aceste detalii, urmatorul pas este sa se stabileasca din timp care sunt zonele in care vor fi plasati agentii si numarul acestora in fiecare zona in parte. De asemenea, se va decide cati supervizori vor fi prezenti si cum vor fi acestia distribuiti. In final, in functie de specificul evenimentului si de numarul de oameni ce se estimeaza ca vor fi prezenti, se va decide daca va fi nevoie si de alte servicii precum ambulanta sau pompieri si cate echipaje din fiecare vor fi necesare.


Un eveniment de amploare nu este niciodata lipsit de anumite riscuri, insa putem face tot posibilul sa prevenim incidentele neplacute. Cu atentie, rabdare si pregatire din timp, orice concert sau competitie sportiva poate decurge linistit.


Pentru evenimente sigure, conteaza pe NEI!NEI GUARD, alaturi de NEI Fire Protection, NEI Medica Asist, Compania de detectivi NEI, NEI Electric Distributie, NEI Management Consulting, NEI Pandorra Business Management, Nei Technics & Strategies, Alfatrust S.A, NEI Hr Solutions si NEI & RC Consulting formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate E?i implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.


Inca de la infiintare, NEI GUARD s-a angajat sa exceleze in afacerile de securitate, protectie,paza, monitorizari si interventii, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice si securitatea informatiilor.


Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asiguratori de securitate E?i protectie din Romania, cu extindere pe tot teritoriul tarii: Bucuresti, Brasov, Constanta, Arad, Arges, Bran, Costinesti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Dolj, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Mehedinti, Moeciu, Olt, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Sinaia (Busteni, Azuga, Poiana Tapului, Zamora), Suceava, Teleorman, Timisoara, Valcea.


Serviciile oferite acopera o gama larga de aplicatii: MONITORIZARE, SERVICII TEHNICE, PAZA, ESCORTA V.I.P., TRANSPORT VALORI, LOCALIZARE GPS, TELECOMUNICATII SECURIZATE, SECURITATEA INFORMATIILOR


Informatii suplimentare pot fi gasite: http://www.neiguard.ro