Câștigătorul semifinalei Angostura Global Cocktail Challenge 2017- 2018 este Karina Popushyna

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti
Ultima actualizareVineri 21 iulie 2017
Vizualizari1013

Voteaza & Distribuie

Descriere

Câștigătorul semifinalei Angostura Global Cocktail Challenge 2017- 2018 pentru Europa Centrală și de Est, care a avut loc pe 19 iulie, la București, este Karina Popushyna (Ucraina), cu o experiență de peste 6 ani în industria de profil.

Pe locul 2 s-a clasat Vasil Peevski (Macedonia), instructor de barmani cu 4 ani de mix cocktailuri, iar pe locul 3 Mihai Fetcu (România), care activează de 9 ani în industrie și este, după cum singur se descrie, fost sportiv de performanță, actual barman cu acte în regulă!

Juriul a fost compus din Daniyel Jones (Brand Ambassador Angostura – Trinidad Tobago, câștigător, în 2013, al Angostura Global Cocktail Challenge), Viorel Munteanu (co-fondator Flying Cocktails Agency, cu o experiență de 16 ani în bartending, care a pregătit, până în prezent, peste 500 de barmani) și Emil Rengle (unul dintre cei mai talentați coregrafi și directori artistici români ai momentului, care a lucrat și a studiat alături de coregrafi celebri din cadrul celor mai renumite școli de dans din SUA, Europa și Asia). Administrator juriu a fost Ciprian
Prodea Tasel- preparator barman, General Manager Flying Cocktails Agency.

Fiecare participant a trebuit să pregătească, în 7 minute, 2 cocktailuri cu Rom Angostura și 2 cocktailuri cu Amaro Angostura. Juriul a decis câștigătorii în funcție de calitatea băuturii preparate, a modului în care s-a prezentat concurentul și a cunoștințelor pe care acesta le are în domeniu.

Câștigătorul semifinalei de la București se va întrece, în septembrie, la Finala Europeană de la Atena. Ultima bătălie se va da în Trinidad și Tobago în februarie 2018. Cel mai bun concurent va fi Brand Ambassador Angostura timp de 2 ani și va intra în posesia unui premiu în valoare de 10.000 de dolari.