Case familiale duplex, alternativa modului de viata la bloc intr-un mediu sanatos.

Detalii

CategoriiStiinta
TaguriConstructii
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3163

Voteaza & Distribuie

Descriere

Descoperiti alaturi de Royalastra conceptul de a locui confortabil, de a trai fara griji si in siguranta. Noi ne-am gandit la tot pentru ca sa va puteti bucura de casa visurilor dumneavoastra in noul cartier Rezidential ROYAL, viitorul „sleeping town" al Oradei, considerat la ora actuala o zona in plina dezvoltare din punct de vedere imobiliar.

Veti fi incantati sa gasiti la cateva minute de agitatia si poluarea orasului o oaza de liniste si pace in care va veti putea relaxa respirand aerul curat si proaspat specific zonei. O solutie inteligenta si atractiva de a combina functionalismul unui spatiu mai restrans cu linistea unei case, dar si cu posibilitatea de a trai intr-o comunitate, reprezinta casele de tip duplex construite de catre noi.

Aici puteti vizualiza catalogul de prezentare al firmei noastre realizat pe anul 2009 si de asemenea va invitam sa ne vizitati siteul companiei noastre la urmatorul link: www.royalastra.ro unde veti gasi si alte informatii despre noi precum si motivele pentru care va spunem "Welcome Home!"