Case construite din containere

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriPublicitate
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2755

Voteaza & Distribuie

Descriere

Locuinte containere sunt produse din containere tip locuibile care au ca destinatie constructia de cladiri modulare izolate, proiectele executate de compania noastra sunt casute dce vacanta in diverse regiuni ale tarii si locuinte permanente.


Clientii care au comandat casute de vacanta executate din doua, trei sau patru containere au urmarit o solutie viabila care sa fie rapida ca timp de executie, sa aibe un pret relativ scazut, sa permita mutarea la nevoie a constructiei catre o alta zona geografica sau chiar revinderea acestei constructii in mod independent – fara terenul aferent.


Locuinte containere executate de firma noastra au respectat urmatoarele proiecte:locuinte containere Locuinte containere- locuinte containere tip casa de vacanta executata din doua sau trei containere modulare, dotate cu grup sanitar complet, instalatie electrica si compartimantate astfel incat sa abtinem un hol la intrare, o bucatarie si una sau doua camere. Suprafata acestor constructii este de 30 metri patrati sau 45 metri patrati utili.


- locuinta permanenta din patru containere, realizata pe doua nivele (parter si etaj) doatata cu scara interioara. Aceste containere su fost izolate suplimentar la exterior cu polistiren de 20 mm si executata tencuiala decorativa. Produsul final are aspectul unei constructii clasice, constructia are din proiect prevazut si acoperis in doua ape.


Cererile tot mai dese pentru locuinte containere executate din containere maritime au dus la studiul si analiza acestei solutii pentru constructii solide si rapide ca timp de executie. Locuinte containere executate din containere maritime au marele avantaj al unei structuri de rezistenta foarte solida si bine dimensionata, containerele maritime permit suprapunerea fara probleme pana la daou sau trei nivele.