Care sunt principalele tipuri de articole de îmbrăcăminte pe care trebuie să le ai pentru bebelușul tău

Care sunt principalele tipuri de articole de îmbrăcăminte pe care trebuie să le ai pentru bebelușul tău

Detalii

CategoriiShoping
Taguricopii, haine, Imbracaminte
Ultima actualizareMarti 26 iulie 2022
Vizualizari82

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atunci când se naște, bebelușul tău are nevoie de mai multe tipuri de articole de îmbrăcăminte. Este important anotimpul în care s-a născut și dacă este băiat sau fetiță. Vor exista însă anumite articole care nu îți vor lipsi și pe care te vei putea baza pentru a îmbrăca un copil mic. Iată care sunt principalele alegeri pe care trebuie să le faci atunci când comanzi haine pentru copilul tău nou născut sau foarte mic:

1. Body-urile de diverse mărimi şi cu imprimeuri colorate sunt un must have pentru orice bebeluş

Orice bebeluş este îmbrăcat cu haine diverse pentru a putea să se simtă confortabil. El trebuie să fie schimbat adeseori şi are nevoie de mai multe rânduri de îmbrăcăminte. Poţi cumpăra mai multe body-uri pentru copilul tău, care să fie colorate diferit şi pe care le poţi combina cu mai multe tipuri de fuste sau pantaloni. O să te bucuri de posibilitatea de a-i oferi copilului tău libertate de mişcare dacă a început să se târască. El o să fie permanent în mişcare şi are nevoie de un suport. Un body este închis în partea de jos sau la umeri şi îi permite să se deplaseze şi să aibă parte de siguranţă. Poţi cumpăra body cu desene animate, cu flori, dantele sau modele interesante. Ele îţi vor placea ţie, dar şi copilului tău. O să poţi cumpăra astfel de body-uri şi alte articole de îmbrăcăminte de calitate pentru copii, de la Nannie. Pentru mai multe detalii, vezi aici.

2. Compleurile pentru fiecare anotimp sunt utile oricărui bebeluş

Atunci când există diferenţe de temperatură în zona în care locuieşti, ai nevoie să te pregăteşti pentru mai multe situaţii. Aşadar, cumpără haine de bază şi haine speciale care sunt pregătite să facă faţă frigului sau temperaturilor foarte înalte. Pentru locurile sau perioadele reci, ai nevoie de haine groase, tricotate sau flauşate, din bumbac sau fibre care să permită pielii să respire, etc. Pentru zonele calde şi pentru soare arzător, cumpără compleuri din pânză, din bumbac sau alte fibre special construite pentru a dărui confort termic în aceste situaţii.

3. Ai nevoie de şosete şi de berete sau căciuliţe realizate pentru cei mici

Dacă ai un copil mic, trebuie să îi pui şi accesorii. Poţi cumpăra mai multe perechi de şosete sau de berete şi căciuli realizate pentru el, în culorile favorite.

4. Salopetele pentru zi sau cele pentru ocazie sunt adeseori utilizate

Salopetele pot să fie realizate din diverse tipuri de materiale şi poţi să te bucuri de o modalitate uşoară de a îmbrăca fetiţa sau băieţelul tău. Poţi să le foloseşti la ocazii speciale sau în plimbările zilnice în parc.

5. Rochiţele pentru fetiţe şi pantalonii din materiale plăcute la atingere pentru băieţei sunt alegerile perfecte pentru aceştia

Rochiile sunt nelipsite din dulapul unei fetiţe, indiferent de vârsta acesteia. De asemenea, pentru
băieţei este nevoie să ai mai multe tipuri de pantaloni din materiale de calitate.