Care sunt cele mai importante beneficii ale masajului senzual si de ce sa apelezi la acesta?

Care sunt cele mai importante beneficii ale masajului  senzual si de ce sa apelezi la acesta?

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurimasaj, masaj de relaxare
Ultima actualizareMarti 30 iunie 2020
Vizualizari554

Voteaza & Distribuie

Descriere

Lumea in care traim astazi este una in care stilul de viata este destul de haotic daca tinem cont de faptul ca stresul si oboseala au devenit lucruri din ce in ce mai comune din viata noastra de zi cu zi, la care putem adauga totdata si faptul ca timpul liber a devenit un lux pe care nu foarte multi dintre noi ni-l mai permitem.

Desi in prezent putem spune ca avem toate mijloacele si posibilitatile de a ne relaxa si de a ne deconecta de la orice factori stresori, de foarte putine ori luam in calcul acest lucru, astfel ca oboseala si stresul nu intarzie sa isi faca loc in voata noastra. O modalitate foarte eficienta prin care putem inlatura cu succes oboseala cumulata si stresul, este aceea de a apela in mod regulat la o sedinta de masaj, indiferent daca vorbim despre cel clasic sau despre cel senzual.

Masajul senzual desi poate parea un subiect pentru multi dintre noi, este de departe una dintre modalitatile cele mai eficiente prin care putem tine la distanta oboseala, stresul, precum si efectele neplacute cauzate de acestea. Masajul are o istorie atat de indelungata incat dateaza inca din vremurile antice, cand acesta reprezenta o practica foarte comuna. In prezent, o sedinta de masaj se desfasoara desigur in cadrul unui salon de specialitate, astfel ca, daca doresti sa te bucuri de toate beneficiile acestui tip de masaj, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti salonul de masaj senzual potrivit pentru tine. Iata insa si cateva alte beneficii pe care ti le poate aduce masajul senzual!

Relaxarea totala a musculaturii corpului

Unul dintre cele mai importante beneficii ale masajului reiese din faptul ca acesta reuseste sa ofere o relaxare foarte buna intregii musculaturi a corpului, ceea ce are ca si rezultat final inlaturarea stresului si a oboselii. Spre deosebire de masajul clasic, care in general targeteaza anumite zone ale corpului, masajul senzual va fi realizat pe intreaga musculatura a corpului, astfel ca relaxarea va fi mult mai eficace in acest caz.

Ajuta la inlaturarea inhibitiilor

Inhibitiile sunt lucruri absolut normale, chiar daca nu fiecare dintre noi experimentam acest lucru atunci cand ne aflam in viata de cuplu. Masajul reprezinta una dintre cele mai eficiente metode prin care putem inlatura complet inhibitiile din viata noastra si ne putem bucura din plin de viata de cuplu.

Ajuta la detoxifierea organismului

Un aspect mai putin cunoscut despre masaj este faptul ca acesta ajuta organismul sa se detoxifice cu o mai mare usurinta. Mai exact, in timp, din alimentatie, precum si din alte surse, organismul nostru acumuleaza diverse toxine, pe care acesta trebuie sa le elimine cat mai eficient astfel incat noi sa ne putem bucura de sanatate. Masajul pare insa sa ajuta foarte mult in acest sens avand in vedere ca sprijina organismul sa elimine aceste toxine mult mai eficient.

Te ajuta sa te cunosti mult mai bine

Masajul nu este numai despre relaxare si sanatate, ci el este si o modalitate excelenta prin care ne putem descoperi prorpriul corp si propria minte. Masajul reprezinta o “poarta” spre nebanuitele placeri ale eroticului.

Sursa foto: unsplash.com/photos/2vXYyYMcnzI