Camere marsarier pentru siguranta si confort in trafic

Camere marsarier pentru siguranta si confort in trafic

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini
Ultima actualizareVineri 10 decembrie 2021
Vizualizari82

Voteaza & Distribuie

Descriere

Camerele marsarier sunt necesare pentru a asigura siguranta atunci cand conduceti cu spatele. Designul marii majoritati a vehiculelor nu implica o vedere direct in spatele barei de protectie. Doar masinile echipate cu oglinzi speciale sau camere retrovizoare nu au acest dezavantaj. Prin utilizarea acestui dispozitiv simplu din punct de vedere al designului, eliminati riscul de a lovi un obstacol invizibil pentru sofer.

Ce reprezinta o camera marsarier?

Camerele marsarier reprezinta un dispozitiv electric versatil al carui scop este transmiterea unei imagini video a tot ceea ce se intampla in spatele masinii. Astfel de dispozitive sunt utilizate pe scara larga in randul soferilor. Au devenit un accesoriu indispensabil pentru conducatorii auto. Exista multe avantaje in utilizarea acestui echipament. In primul rand va ajuta sa evitati obstacolele la timp si sa evitati lovirea unui obstacol. De asemenea, astfel de dispozitive simplifica vizibilitatea pe timp de noapte sau in conditii de vizibilitate slaba. Pe langa faptul ca ofera securitate, camerele de marsarier ajuta la asigurarea confortului de parcare. Functia de afisare a liniilor de parcare ajuta la rezolvarea acestei probleme.

Un kit camera marsarier se monteaza foarte usor. Pentru a monta o camera marsarier este suficient sa studiati cu atentie instructiunile furnizate de producator. Veti gasi informatii pas cu pas despre cum sa conectati echipamentul achizitionat, ceea ce va va permite sa navigati in timpul procesului de montare. Cel mai usor este montarea camerei wireless. Este, de asemenea, cel mai convenabil de utilizat.

Camerele auto marsarier au diferite grade de protectie. Sunt individuale pentru fiecare dispozitiv si au propriile functii separate. Conform acestui principiu, o astfel de tehnica poate fi impartita conditionat in trei mari categorii:

 • Grad de protectie IP66. Este considerata versiunea standard, clasica. Acest grad de protectie este inerent majoritatii modelelor de acest tip de echipamente. Camerele de mers inapoi din aceasta categorie sunt protejate de praf și umiditate. Acesta este unul dintre cei mai importanti indicatori ai calitătii dispozitivelor in acest scop.
 • Grad de protectie IP67. Un astfel de indice de protectie presupune conservarea maxima a echipamentelor de praf si condens. Dispozitivele marcate cu acest cod de securitate sunt mai capabile sa reziste la fluctuatiile de temperatura. Prin urmare, ele pot fi luate fara teama pentru calatorii lungi cu schimbarea neasteptata a regimurilor de temperatura.
 • Grad de protectie IP68. Camerele marsarier, care apartin acestui tip de protectie nu lasa umezeala sa treaca. Sunt sigilate si aproape complet impermeabile. Astfel de dispozitive pot fi instalate pe o masina decapotabila.

Cum sa alegi o camera marsarier auto?


Atunci cand alegeti o camera marsarier, in primul rand, trebuie sa va decideti asupra locului de instalare prevazut. Metoda de montare recomandata este indicata de producatorii camerei. Majoritatea modelelor accepta functia de transfer a imaginii in oglinda. Exista modele cu reglare a inclinarii. O caracteristica importanta a acestui tip de camera este unghiul de vizualizare. De asemenea, trebuie sa acordati atentie rezolutiei: cu cat este mai mare, cu atat imaginea va fi mai buna.

Puteti cumpara un kit camera marsarier dedicat in magazinul online Store365. Modul de cumparare online este simplu si profitabil. Alegerea unei camere mers inapoi este o sarcina solicitanta. In urma unei alegeri corecte a unui astfel de dispozitiv si functionarea in conformitate cu instructiunile din manual, va duce la functionarea pe termen lung.

Camera parcare spate incepe sa functioneze imediat dupa cuplarea marsarierului. Imaginea de pe acesta poate fi afisata pe orice tip de monitor din masina, daca are intrarea corespunzatoare. Vizualizarea care se deschide in fata soferului depinde de unghiul de vizualizare al dispozitivului. Aceasta este una dintre principalele caracteristici la care ar trebui sa acordați atentie pentru a cumpara produse electronice de calitate. La modelele moderne, unghiul de vizualizare ajunge la 170 de grade.

Alți parametri care trebuie luați în considerare de către o persoană care dorește să cumpere o cameră de retrovizoare pentru o mașină sunt:

 • Cromaticitatea
 • Principiul de functionare
 • Prezenta liniilor de parcare
 • Prezenta iluminarii IR
 • Sensibilitate la lumina
 • Tensiunea de alimentare
 • Pret.

Daca te hotarasti sa achizitionezi o camera marsarier dedicata pentru masina ta, pentru a parca in siguranta si a te simti mereu increzator la volan, contactati serviciile magazinului Store365. Au stocuri variate si modele de calitate inalta pentru a fi montate:

 • in locul la manerul de la portbagaj
 • in locul unei lampi pe numarul de inmatriculare
 • pe bara de protectie.