Cadourile personalizate – noua modă de a oferi daruri care sunt mai mult decât obiecte

Detalii

CategoriiShoping
Taguricadouri personalizate
Ultima actualizareJoi 15 iunie 2017
Vizualizari871

Voteaza & Distribuie

Descriere

Problema multor obiecte este faptul că sunt impersonale. Indiferent că vorbim de un breloc sau de un televizor cât un perete, obiectele vor fi mereu parte din universul tău obiectiv.

Ele există în fundal, cu utilitatea lor, însă nu poți spune că le acorzi foarte mare atenție. Chiar dacă iubești funcțiile televizorului tău, nu poți spune că îți oferă ceva mai mult decât utilitatea sa.

Cum facem însă cu darurile?

Atunci când dorim să facem un cadou, ne ducem către un obiect pe care simțim că și l-ar dori sărbătoritul, nu?
Dar dacă acea idee mai trece și prin mintea altcuiva?

O soluție personalizabilă este cea mai sigură cale. De aceea există cadourile personalizate online!

Oferă un cadou personalizat și nu va fi uitat niciodată!

Cu toții avem, probabil, diverse obiecte prin casă, primite în dar, și care au fost date uitării. Le mai găsim în momentele în care facem curățenie și tot ce ajungem să facem este să le mutăm de colo-colo.
Situația este complet diferită, însă, în cazul unui cadou personalizat.

Gândește-te la ultimul cadou care ți-a fost făcut și care se potrivea doar pentru tine. Îl mai folosești și astăzi? Aceasta este puterea unui cadou cu personalitate.

Când oferi un cadou cu un mesaj unic sau cu un colaj de poze speciale, atunci cu siguranță că obiectul se transformă, în scurt timp, din simplă cană, făcăleț, breloc, tricou sau șorț într-o conexiune puternică între tine și sărbătorit.

De ce să cumperi un cadou personalizat online?

Probabil te gândești că nu ai mai personalizat până acum un cadou online. Nu-i nimic, procesul este atât de simplu, încât sigur te vei descurca de minune.

Tot ce trebuie să faci este să găsești un magazin online de încredere, precum StarGift.ro, care nu e doar ușor de înțeles, ci și foarte variat pentru cei care vor ceva mai pretențios.

Personalizarea pe un site precum StarGift, a cadourilor online, este simplă și în funcție de obiect se face de regulă în câțiva pași. Iată care sunt aceștia, în mare:
  • Identificarea cadoului potrivit pentru persoana destinatară a acestuia
  • Debutul procesului de personalizare, care poate să constea în adăugarea unui text sau a unei fotografii, sub diferite forme, în funcție de specificul cadoului personalizabil
  • Terminarea procesului de personalizare și verificarea rezultatului final, direct pe platforma web
  • Comanda propriu-zisă a viitorului cadou personalizat online

În general, acest proces durează câteva minute, depinzând evident de complexitatea procesului de personalizare. Adăugarea unui text pe un obiect care poate fi gravat poate dura și câteva secunde, însă aranjarea unui colaj foto pentru un tablou personalizat, de exemplu, poate dura minute bune.

Cu toate acestea, varianta de personalizare online a cănilor este o soluție care economisește enorm de mult timp. Mai mult, prețurile unor astfel de cadouri personalizate online este mic. O cană personalizată sau un calendar personalizat din magazinul online StarGift.ro, de exemplu, pot avea prețuri extrem de mici, în timp cel alte cadouri personalizate pot fi mai ieftine sau puțin mai piperate, în funcție de specificul lor.

Alegerea pentru crearea unui cadou de neuitat pentru cei dragi începe cu alegerea unui cadou personalizat online www.stargift.ro