Cadourile de Craciun corporative preferate ale angajatilor

Detalii

CategoriiShoping
Taguricadouri, cadouri Craciun
Ultima actualizareVineri 17 septembrie 2021
Vizualizari87

Voteaza & Distribuie

Descriere

Perioada de sfarsit de an, cea a cadourilor de Craciun, se apropie cu pasi repezi. Datorita schimbarii obiceiurilor si stilului de viata de zi cu zi pe care le experimentam in ultima perioada, nevoile angajatilor s-au schimbat, de asemenea. Sarbatorile de Craciun sunt despre a fi impreuna si a ne distra. Atunci cand se planifica o petrecere de Craciun la birou, este foarte important sa alegem cadouri pentru toti membrii personalului.

Fiecare angajat, fie ca lucreaza din birou sau chiar de acasa merita sa primeasca apreciere pentru angajamentul sau, pe langa avantajele fiscale. Cadourile sunt o modalitate de a-i face sa se simta speciali si importanti. Exista multe idei de cadouri corporate pentru personalul unei firme. Dar inainte de a alege, sa aruncam o privire asupra tendintelor din anul acesta si astfel puteti reduce sansele de eroare sau puteti face un cadou care sa impresioneze cu adevarat.

Cosuri cu bunatati

Se pare ca aceste cosuri sunt printre preferatele angajatilor din multe medii corporative. De asemenea, cosurile cu bunatati sunt preferate și recomandate si pentru clientii firmelor. La giftidea.ro puteti gasi cosuri cadou ieftine, dar si mai scumpe. Asadar, ele pot fi alese in functie de bugetul pe care il aveti alocat si de impresia pe care doriti sa o faceti. Pe site-ul magazinului gitidea.ro exista o multime de cadouri Craciun corporate ce pot oferite celor care lucreaza in firma.

De asemenea, si copiii angajatilor pot beneficia de surprize de gen. Pe acest site exista cosuri cadou cu produse specifice pentru cei mici, ce le vor aduce un plus de bucurie sub bradul de Craciun. De exemplu, puteti alege cosul Jingle. Acesta contine:Kinder Maxi Chocolate 21g; Nutella crema ciocolata T15 15g; Jellaxy Elvan jeleu fructe 20g; Elvan Today Croissant ciocolata 50g; Elvan Today Aloha mini Ciocolata alba 25g; Eti Puf Rainbow biscuiti cu bezea si granule colorate de fructe 18g si Bomboane Pocnitoare LolliBoni 4g. Totul este ambalat intr-o frumoasa cutie cadou cu design de Craciun.

Gadgeturi utile si acasa, si la birou

Daca un cos cu bunatati este in topul listei, pe locul al doilea se regasesc gadget-urile. Desigur, nu ne referim la gadget-uri scumpe, ci la unele destul de accesibile ca pret si extrem de utile. De exemplu, incarcatoarele de telefon wireless sunt foarte apreciate si nu au preturi exorbitante. De asemenea, puteti alege casti prin care anagajati pot asculta muzica acasa sau la birou. Este un lucru normal ca in timp ce lucreaza, unii angajati sa asculte piesele preferate. Astfel unii se pot concentra mult mai bine. Desigur, nu este indicat ca acestia sa isi dea boxele la maxim in birou, insa cu o pereche de casti pot asculta orice piesa doresc in timp ce isi duc la bun sfarsit task-urile.

Cardurile de cumparaturi

Cardurile de cumparaturi sunt din ce in ce mai populare in randul angajatilor. Craciunul este momentul perfect pentru a aprecia colegii si angajatii pentru tot ceea ce fac pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, cumpararea de cadouri este o munca grea, mai ales atunci cand vine vorba de cadouri de Craciun pentru angajati. Noile tendinte arata ca in astfel de cazuri, cele mai bune cadouri pentru angajati sunt cardurile de cumparaturi.

Mai mult, cardurile sunt cea mai concreta solutie pentru a garanta securitatea, recunostinta si libertatea de cumparare a angajatilor. Astfel, acestia isi pot achizitiona ceea ce doresc din anumite magazine unde sunt valabile acele carduri. Desigur, sumele nu trebuie sa fie atat de mari incat sa acoperea achizitia mobilei de bucatarie, insa puteti oferi carduri de 50 pana la 200 de RON pentru magazine alimentare, imbracaminte si chiar bricolaj. Este cel mai flexibil cadou pe care un angajator il poate oferi angajatilor lor. Toti pot alege cum sa le foloseasca. Deci, singurul lucru de facut este sa identificati cele mai bune carduri cadou si sa le oferiti angajatilor.

Totusi, cosul cu bunatati este cel mai des oferit. Principalul avantaj este posibilitatea de a alege mai multe articole cadou pentru a imbogati cosul cu bomboane de ciocolata, cafea de buna calitate, cozonac si un vin excelent.