Business-ul care nu doarme niciodata: cum se realizeaza un transport de marfa?

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguritransport marfa
Ultima actualizareVineri 19 februarie 2021
Vizualizari520

Voteaza & Distribuie

Descriere

Transportul de marfa a capatat in ultimii ani o popularitate mare, datorita faptului ca a crescut nevoia pentru acest serviciu. Cu ajutorul masinilor utilizate, se pot efectua inclusiv relocari atat in tara, cat si peste ocean. Sunt utilizate camioane specifice, care rezista la distante mari si suporta obiectele voluminoase. De asemenea, exista posibilitatea de transport marfa pe mare sau cu avionul. Mijloacele acestea asigura livrari de calitate in termene limita, iar beneficiarii nu intampina probleme cu stocul. Iata cum sa alegi solutia potrivita pentru situatia ta!

Transport naval

Unele incarcaturi sunt atat de grele, incat cel mai recomandat ar fi sa ajunga in strainatate pe un vas. Transportul maritim in containere se face in functie de grupaj. Sunt disponibile servicii de asistenta vamala, servicii de antrepozitare, fumigare si asigurare cargo. Poti folosi aceasta metoda pentru a muta fier sau metale pretioase, precum si motoare, bobine sau chiar masini. Aceasta este o optiune excelenta pentru volumul larg, datorita numarului mare de unitati disponibile. Singurul dezavantaj al acestei metode de transport marfa consta in faptul ca drumul poate dura mai mult decat in cazul in care s-ar utiliza alta metoda. Pe de alta parte, pretul ramane unul accesibil.

Transport aerian

Aceasta varianta are costurile ridicate, dar este ideala pentru situatiile in care trebuie dus ceva de urgenta. In cazul in care trebuie parcursa rapid o distanta de cateva mii de kilometri, transportul aerian este perfect pentru echipamentele auto si cele medicale sau de securitate. Avionul poate fi utilizat si pentru bunurile personale ale companiei. Serviciile includ export oriunde in lume, cu formalitati vamale incluse. In beneficiile acestei solutii sunt incluse planificarea si monitorizarea GPS 24/7, precum si transparenta totala pe perioada de tranzit. In cazul in care vrei sa muti obiecte fragile, aceasta varianta vine la pachet cu masuri de siguranta specifice. De asemenea, transportul aerian este o alternativa foarte buna pentru a reduce riscul de furt.

Transport rutier

Aceasta metoda de transport marfa poate fi utilizata de oricine. Se pot deplasa atat produse frigorifice sau textile, cat si cereale sau marfuri ADR. Este o varianta cunoscuta datorita posibilitatii de relocare rapida. Cu ajutorul unui asemenea serviciu, nu mai trebuie sa ai rabdare pentru a impacheta toate produsele si nici sa inchiriezi autovehicule sau sa angajezi pe cineva care sa te ajute. In schimb, poti termina totul intr-o singura zi. Angajatii sunt obisnuiti cu aceasta etapa si te ajuta sa muti atat canapele sau fotolii, cat si scaune sau biblioteci. Se folosesc folii stretch, folii cu bule si cutii speciale de carton. Procesul este executat de profesionisti, iar riscul de accidente ramane unul redus. In plus, sunt utilizate camioane de mare tonaj si este stabilit costul total inca de la inceput.

Cum sa alegi firma de transport marfa potrivita?

Desi piata este plina de astfel de servicii, poate fi destul de dificil sa gasesti un brand de incredere. De aceea, cel mai bine ar fi sa apelezi la o firma serioasa care sa-ti trimita o oferta de pret in mai putin de 30 de minute. Aceasta estimare gratuita include volumul obiectelor si plata personalului!