Body Mind Spirit Magazine

Detalii

CategoriiCultura
TaguriLiteratura
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4016

Voteaza & Distribuie

Descriere

Draga cititorule,

Cum este viata ta astazi ?

Oricat de extraordinara ar fi, hai sa vedem daca nu am putea sa o imbunatatim si mai mult.

www.bodymindspiritmagazine.ro


Si ma refer la fiecare aspect al calitatii vietii tale!

Patricia Cihodaru, redactorul sef al revistei, vrea sa imparta secretul unui pas inainte cu tine, asa ca totul va fi mai bine acum: venitul, satisfactia, succesul, sanatatea, relatiile cu colegii sau cu cei apropiati.


O publicatie deosebita de toate celelalte


Dupa cum poti vedea, Body Mind Spirit Magazine este o publicatie unica,care abordeaza fiinta umana din punct de vedere al trupului, mintii si sufletului si care isi doreste sa promoveze cel mai bun stil de viata. Ea este conceputa de o echipa de experti din aceste domenii.

In fiecare luna, paginile revistei Body Mind Spirit Magazine includ o gama larga de informatii de interes, importante pentru oamenii pasionati de un stil de viata armonios, indiferent de locul de unde provin.

Nu este vorba numai despre frumusetea exterioara, pe care toti dorim sa o avem ci si despre echilibrul interior, pe care toti dorim sa-l capatam.

Body Mind Spirit Magazine ofera toate informatiile de care oamenii au nevoie, in momentul in care oamenii au cea mai mare nevoie de ele – momentul actual.

Cunoasterea inseamna putere

Fiecare pagina a revistei Body Mind Spirit Magazine este plina de informatii fascinante si importante ce-ti sunt de folos.

Informatiile sunt comprimate intr-un format lunar, de 48 de pagini, inteligent, usor de citit si extrem de util.

Daca nu ai citit niciodata Body Mind Spirit Magazine nu iti poti imagina cat de utila iti poate fi.