Blogging: O metoda gratuita de marketing pe Internet

Detalii

CategoriiIT
TaguriWebmasteri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2475

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ce anume inseamna blogging? Blog este termenul larg raspandit care se refera la un jurnal web. In fapt, un blog este un jurnal online. Un blog ar putea fi infiintat fara nici un cost, si poate fi folosit doar pentru amuzament sau pentru afaceri. Blogging-ul pentru afacerea ta pe Internet este o modalitate sigura de a spori vizibilitatea produselor si serviciilor tale. Iata cateva moduri de a va spori publicitatea pe internet cu ajutorul unui blog:

Blogging-ul se practica de ani de zile. Insa abia recent a fost considerat ca fiind una din modele care provoaca dependenta. Multi adolescenti au utilizat blogging-ul ca pe un debuseu pentru emotiile lor, ca pe un colt retras unde pot exprima ceea ce ii deranjeaza sau ceea ce le starneste entuziasmul. Intreprinzatorii iscusiti au descoperit ca blogging-ul este una dintre cele mai bune modalitati de a face marketing pe Internet care nu te va costa nimic.

Ce anume inseamna blogging? Blog este termenul larg raspandit care se refera la un jurnal web. In fapt, un blog este un jurnal online. Un blog ar putea fi infiintat fara nici un cost, si poate fi folosit doar pentru amuzament sau pentru afaceri.
Blogging-ul pentru afacerea ta pe Internet este o modalitate sigura de a spori vizibilitatea produselor si serviciilor tale. Iata cateva moduri de a va spori publicitatea pe internet cu ajutorul unui blog:

1. Tine-ti clientii la curent cu modificarile de pe website-ul tau. Noile tale produse si website-uri afiliate ar putea, de asemenea, fi anuntate prin intermediul blog-ului tau.

2. Tine evidenta obiectivelor si planurilor tale de afaceri scriind deschis. Continutul blog-ului tau poate fi usor stocat in arhive. Ce poate fi mai bun decat informatiile dorite ce pot fi accesate cu usurinta de catre oricine navigheaza pe web, nu-i asa?

3. Difuzeaza-ti parerile, sfaturile sau comentariile privind serviciile sau produsele specifice care sunt legate de afacerea ta. Prin blogging publicarea este un proces foarte usor.

4. Include link-uri ce iti vor aduce inapoi link-uri si, prin urmare, iti vor imbunatati pozitia pe motoarele de cautare. Aceasta se poate realiza mai bine prin postarea unor articole bine scrise pe website-ul tau. Link-urile afiliate ar putea fi si ele incluse in blog-ul tau pentru a obtine un venit suplimentar.

5. Aduna raspunsuri prin capacitatea blog-urilor de a aduce comentarii din partea cititorilor blog-ului tau. Poti invata sa-ti imbunatatesti produsele si serviciile prin intermediul parerilor cititorilor tai.

6. Stabileste contactul usor cu alti bloggeri. Cand alti bloggeri observa ca ai ceva bun pe blog-ul tau, te vor pune in listele lor de favoriti care te vor conecta automat la blog-urile lor.

Asadar, cum infiintezi un blog? Iata cateva din optiunile de care te poti folosi pentru a beneficia de aceasta modalitate haioasa de a-ti promova afacerea pe Internet.

Fie incarci un program de blogging, fie pui un serviciu de gazduire de blogging sa faca acest lucru pentru tine. Serviciile de gazduire precum Wordpress si Blogger.com sunt cele mai populare din acest domeniu. Aceste „gazde" iti vor oferi instructiuni usoare despre cum sa-ti creezi un blog.

Material oferit de: Inforesurse.com