Blocatoare parcare marca AVR

Blocatoare parcare marca AVR

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguriparcare auto
Ultima actualizareVineri 1 octombrie 2021
Vizualizari86

Voteaza & Distribuie

Descriere

Există două categorii importante de blocatoare parcare disponibile aici în momentul de față, care pot fi vizualizate online pe site-ul o-pa.ro: blocatoare parcare manuale și blocatoare parcare automate.

Ambele tipuri de produse sunt de foarte bună calitate. Blocatoarele manuale au prețuri mai mici iar cele automate au prețuri puțin mai ridicate. Dacă nu aveți posibilitatea să investiți acum mai mulți bani, puteți comanda un blocator manual simplu de parcare care poate fi acționat cu ajutorul unei chei. Oferta magazinului include în acest moment, blocatoare parcare tip stâlp cu secțiune pătrată sau circulară, blocatoare parcare tip barieră, blocatoare parcare tip M și tip T.

Indiferent de tipul acestora, blocatoarele manuale de parcare reprezintă cele mai ieftine mijloace de blocare a spațiului destinat parcării dumneavoastră. Se montează foarte ușor și sunt acționate cu ajutorul unei chei speciale. Este adevărat ca dezavantajul acestor produse constă în faptul că va trebui să coborâți din mașină de fiecare dată când va trebui sa părăsiți spațiul de parcare. Avantajele însă merită efortul: spațiul de parcare nu va mai fi ocupat atunci când sunteti plecat, utlizarea se face într-un mod foarte simplu și costul de este deloc ridicat.

Mult mai moderne, comode și mai ușor de utilizat sunt blocatoarele pentru parcare automate. Ele sunt acționate cu ajutorul unei telecomenzi de la o distanță cuprinsă între 10-50 de metri. Pot fi blocatoare parcare simple cu telecomandă și acumulator, blocatoare cu încărcare solară sau blocatoare cu telecomandă și sistem bluetooth. Majoritatea modelelor de blocatoare parcare automate suportă greutăți mai mari de 2 tone, sunt prevăzute cu sistem de alarmă, sunt echipate su sistem anti-furt și au funcție de autoblocare.

Montarea unui astfel de produs este foarte simplă. Va fi nevoie să dați câteva găuri în locul unde doriți să montați blocatorul. În cutia produsului există dibluri pe care va trebui să le introduceți în găurile respective. Fixați apoi șuruburile din dibluri foarte bine. Modelele de acest gen de blocatoare pot fi folosite în parcurile auto, depozite, pentru spații publice, drumuri private, etc.

Orice model de produs veți alege, utilitatea lui se va face simțită imediat. Locul de parcare nu va mai fi folosit de persoane străine! Comenzile se pot face online! Costurile pentru serviciile de transport nu sunt deloc mari. Produsele pot fi returnate dacă nu sunt pe placul dumneavoastră sau dacă nu le mai doriți, respectând anumite condiții care sunt postate pe site sau pot fi aflate telefonic.