Back to school in siguranta

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriPublicitate
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari746

Voteaza & Distribuie

Descriere

A inceput scoala, iar odata cu aceasta, au sporit si grijile parintilor. Pentru ca siguranta copilului dumneavoastra sa fie o certitudine, NEI Guard va ofera cateva sfaturi:


1. In cazul in care acesta este primul an in care copilul merge singur la scoala, asigurati-va ca acesta cunoaste foarte bine traseul si magazinele in care se poate refugia si cere ajutorul in caz de pericol.


2. Vorbiti cu alti parinti care locuiesc in apropiere de dumneavoastra, pentru ca cei mici sa mearga impreuna la scoala.


3. Daca cel mic invata pana seara tarziu, invatati-l sa se intoarca doar pe drumul cel mai cunoscut, populat si luminat, chiar daca acesta este mai lung.


4. E bine sa va invatati copilul sa anunte cand ajunge si cand pleaca de la scoala, pentru ca dumneavoastra sa stiti in permanenta unde se afla si, astfel, sa nu va faceti griji.


5. Explicati-I copilului ca nu este obligat sa fie prieten cu nici unul dintre colegii violenti, iar daca acestia se poarta urat cu el, poate sa va povesteasca dumneavoastra pentru a gasi o solutie impreuna.


6. Copilul trebuie sa inteleaga de ce nu este bine sa plece cu persoane necunoscute, precum si de ce nu trebuie sa primeasca nici un fel de cadouri de la straini.


Reinceperea scolii trebuie sa fie prilej doar pentru experiente noi si benefice. Pentru siguranta tuturor copiilor si pentru linistea parintilor, v-am prezentat sfaturile de mai sus.


Conteaza pe NEI Guard!


NEI GUARD, alaturi de NEI Fire Protection, NEI Medica Asist, Compania de detectivi NEI, NEI Management Consulting - Cabinet Individual de Avocat "Mirela Dumitrescu", NEI Electric Distributie, NEI Hr Solutions, NEI Management Consulting, NEI Pandorra Business Management, Nei Technics & Strategies si Alfatrust S.A. formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate E?i implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.


Inca de la infiintare, NEI GUARD s-a angajat sa exceleze in afacerile de securitate, protectie,paza, monitorizari si interventii, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice si securitatea informatiilor.


Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asiguratori de securitate E?i protectie din Romania, cu extindere pe tot teritoriul tarii: Bucuresti, Brasov, Constanta, Arad, Arges, Bran, Costinesti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Dolj, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Mehedinti, Moeciu, Olt, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Sinaia (Busteni, Azuga, Poiana Tapului, Zamora), Suceava, Teleorman, Timisoara, Valcea.