Avantajele benzilor Crest de albire dentara

Avantajele benzilor Crest de albire dentara

Detalii

CategoriiSanatate
Tagurialbirea dintilor, stomatologie
Ultima actualizareLuni 30 decembrie 2019
Vizualizari432

Voteaza & Distribuie

Descriere

Albirea dentara este extrem de utila mai ales pentru persoanele care au inteles ca zambetul are o putere foarte mare si influenteaza relatiile cu cei din jur, cu partenerii su cu colaboratorii. Exista multe avantaje oferite de Crest Whitestrips (https://www.coolsmile.ro/crest/), cel mai vandut kit de albire a dintilor din lume.

Beneficii si avantaje Crest Whitestrips

Printre cele mai importante beneficii ale produsului Crest Whitestrips se numara:
  • Comoditate;
  • Pret mai mic decat interventia stomatologului;
  • Agent de albire eficient;
  • Marca de incredere;
  • Tehnologie avansata de etansare care tine bine benzile pe dinti;
  • O gama larga de produse pentru fiecare situatie in parte.
Exista multe alte avantaje ale benzilor Crest, unul fiind acela ca se potrivesc nevoilor de albire ale tuturor persoanelor. Exista benzi mai puternice disponibile, dar sunt si benzi mai slabe, cum ar fi Crest Gentle Routine Whitestrips pentru persoanele care au sensibilitate dentara si ar suferi un disconfort din cauza benzilor puternice.

Procter & Gamble au inventat kitul de albire preferat la nivel mondial, Crest 3D Whitestrips. Benzile de albire Crest sunt benzi subtiri, flexibile, care sunt acoperite cu un gel de albire a dintilor (peroxid de hidrogen). Se aplica benzile pe dinti si se indeparteaza conform instructiunilor pentru a obtine un zambet mai alb. Nivelul de albire variaza in functie de produs, la fel ca si continutul de peroxid. Majoritatea benzilor sunt purtate timp de 30 de minute, dar unele sunt purtate pana la 2 ore.

Frumusetea utilizarii produsului Crest Whitestrips este ca pot fi continuate sarcinile zilnice in timp ce sunt purtate benzile. Persoana in cauza poate vorbi, face un dus sau chiar bea apa in timp ce dintii se albesc. Dupa ce a terminat, persoana ca elimina benzile si va observa o diferenta in cateva zile.

Nu este de mirare de ce toata lumea vrea sa incerce Crest Whitestrips, avand in vedere efectele rapide. Costul raportat la timp este unul dintre principalele avantaje. Niciun alt kit de albire a dintilor nu va oferi aceleasi rezultate fantastice pe care le aduc Crest Whitening Strips.

tilizarea unui kit de albire poate fi vazuta ca una dintre cele mai bune practici pentru dinti sanatosi si o stralucire care va intoarce capetele. Crest 3D Whitestrips vin ca o varietate de produse pentru toate tipurile si nuantele de albire. Unii oameni doresc sa-si albeasca usor dintii, in timp ce altii vor sa obtina un zambet alb stralucitor.

Crest 3D White Luxe Professional Efecte Whitestrips, de exemplu, sunt purtate timp de 30 de minute pe zi si vin cu 20 de tratamente, oferind un tratament extins, pentru un zambet dramatic mai alb la final. Acest lucru este potrivit pentru persoanele care au in general dinti sanatosi, dar ar putea fi mai albi.

Tinand cont de aceste aspecte este lesne de inteles de ce un numar foarte mare de persoane au ales sa aiba incredere in benzile de albire Crest. Desi initial au fost populare in SUA, odata ce au ajuns in Romania au fost cautate si utilizate intens de persoanele care isi doreau un zambet perfect obtinut usor.