Auto second hand. Solutia perfecta pentru cei ce isi doresc automobile de calitate la cele mai bune preturi

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini de vanzare, masini rulate, masini second hand, Romania
Ultima actualizareMiercuri 14 noiembrie 2018
Vizualizari1569

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vanzarile auto second hand sunt din ce in ce mai atractive pentru clienti, deoarece au un pret mai scazut, iar deprecierea masinii este mai mica in timp, decat in cazul masinilor noi. Inainte de a finaliza o achizitie auto second hand este bine sa faci o cercetare amanuntita si sa urmezi anumite sfaturi pe care specialistii le recomanda. Astfel, vei primi cele mai bune sfaturi si vei face cea mai buna achizitie.

Cum se calculeaza valoarea unui auto second hand?

Ca sa intelegi cat de tare se depreciaza o masina cumparata direct din reprezentanta, trebuie sa stii ca pretul acesteia scade din momentul in care se iese cu ea de pe poarta companiei. Se devalorizeaza in acel moment cu aproximativ 10%. In primul an de la achizitionare, devalorizarea poate sa creasca pana la 30%. Este bine de stiut si faptul ca o masina care are 3 ani vechime trebuie sa coste, tinand cont si de kilometri si de dotari, cam cu 50% din pretul unei masini noi.

O masina second hand poate fi achizitionata prin finantare leasing, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Poti sa cumperi o masina aproape noua la doar jumatate din pretul pe care l-a avut initial. De unde merita sa iei auto second hand? Din Romania sau din Vest? De principiu, masinile din Germania au preturile mai mici cu aproximativ 10-20% si sunt mult mai bine intretinute decat cele care sunt utilizate pe drumurile slab dezvoltate din Romania. Totusi, trebuie sa ai in vedere si ca la pretul masinii second hand adusa, de exemplu, din Germania se mai adauga si deplasarea, intocmirea actelor, taxele de inmatriculare in Romania etc.

Trebuie sa stii ca nu orice masina comercializata pe site-urile de masini seconad hand din Germania merita sa fie adusa in Romania. De ce? Pentru ca multe dintre acestea pot avea defecte majore. De exemplu, cand ai inceput cautari, cel mai bine este sa iti rezervi aproximativ 5-6 masini intr-un anumit oras, care sa fie de la dealeri aflati in apropiere. Acest lucru este benefic deoarece scutesti deplasarea si pierderea inutila a timpului. Trebuie sa te feresti de mitul masinilor care sunt prea bune si arata prea bine pentru ca au avut ca proprietara o batrana care a tinut masina in garaj.

De asemenea, trebuie sa verifici foarte atent normele de poluare ale masinii, pentru a nu avea surprize atunci cand ajungi cu autovehiculul in tara.

De unde achizitionam?

Poti opta pentru varianta mai simpla de a cumpara auto second hand de la dealerii din Romania. De exemplu, www.autogeist.ro, dealer aflat in Galati, iti pune la dispozitie o gama variata de modele de masini, de diferite categorii, pentru toate nevoile. Acest dealer ofera si garantie de 12 luni sau garantie la numarul de kilometrii. De asemenea, parcul auto second hand din Galati are o multime de modele de masini pentru toate gusturile.
Poti sa arunci un ochi pe site pentru a vedea masinile vandute pana in prezent, precum si stocul disponibil, sau poti suna direct la numerele de telefon 0756093505, 0740945736 pentru a programa o vizita direct in parcul auto second hand.