Auto-elevatoare de cea mai buna calitate!

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriService auto
Ultima actualizareMiercuri 8 septembrie 2021
Vizualizari127

Voteaza & Distribuie

Descriere

Elevatoarele auto sunt echipamente care nu pot sa lipseasca din niciun garaj modern. Aceste echipamente nu numai ca ofera siguranta la locul de munca, ci si o modalitate de a lucra mai rapid, dar si de a depista anumite defectiuni care in mod normal nu ar fi vizibile.

Alegerea unui elevator cu doua coloane este o investitite de durata, care merita fiecare banut, mai ales pentru garajele care ofera servicii complete. In limba germana, elevator cu doua coloane se numeste 2 Säulen Hebebühne un termen foarte cunoscut in domeniu. Un elevator auto este un utilaj special fabricat pentru ridicarea automobilelor de la sol in vederea depanarii. Acest tip de utilaj poate fi prevazut cu doua sau patru coloane actionate hidraulic care ajuta la ridicarea masinilor, sau poate avea o structura de tip foarfeca, extrem de convenabila datorita spatiului minim pe care il ocupa in momentul in care aparatul nu este folosit.

In general, elevatoarele auto se bazeaza pe mecanica hidraulica si folosesc principiul lui Pascal pentru ridicarea unor greutati foarte mari. Conform principiului lui Pascal, cand o anume forta exercita presiune asupra unui corp lichid inchis intr-un recipient etans, care sa nu permita pierderi ale lichidului, aceasta forta se transmite intregului container fara ca volumul lichidului sa se schimbe.

Pentru ridicarea corpurilor cu o masa foarte mare, elevatorul hidraulic este prevazut cu un piston de actionare si un piston executant. In punctul de actiune presiunea este mai mica, dar creste in punctul de actionare si astfel, chiar si pentru ridicarea unui obiect precum un automobil, nu este nevoie decat de o forta mica. Acest mecanism prevede si siguranta celor care opereaza elevatorul.

Elevatoarele auto nu pot ridica greutati mai mari decat sarcina lor maxima de ridicare si de aceea, atunci cand sunt achizitionate pentru un atelier auto trebuie luat in calcul tipul de masini ce urmeaza a fi depanate cu ajutorul lor. Produsul Hebebühne din gama autocom.swiss reprezinta o alegere foarte buna pentru profesionsitii care doresc echipamente durabile la un pret excelent. Un elevator auto este utilajul carenu poate sa lipseasca din niciun garaj auto. Cei care doresc sa beneficieze de cele mai bune oferte si echipamente de ultima generatie pot cauta online Hebebühne pentru a gasi cea ce au nevoie. Aceste echipamente vor creste increderea si vor atrage mai multi clienti pe termen lung!