Aqualand Deva

Aqualand Deva

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5989

Voteaza & Distribuie

Descriere

Inca din luna decembrie a anului 2010, la Deva functioneaza parcul acvatic Aqualand, un complex de agrement deschis publicului larg ce pune la dispozitie bazine de inot, saune, tobogane si solarii. Complexul se intinde pe o suprafata de un hectar si este dotat cu piscine atat pentru adulti, cat si pentru copii, iar aria ce inconjoara bazinele este incalzita pentru a imita cat mai bine plajele.
Aqualand Deva


Aqualand Deva
Aqualand Deva este amplasat in apropierea telecabinei care urca dealul pana la cetate si a stadionului municipal, pe strada Axente Sever. Turistii care vin din afara orasului au doua posibilitati. Fie vin dinspre Sibiu, caz in care trebuie sa ajunga in centru si apoi sa urmareasca indicatoarele spre cetate, fie dinspre Arad si atunci trebuie sa ajunga la poalele dealului cetatii.


Dotarile complexului Aqualand Deva

Aqualand Deva pune la dispozitie vizitatorilor sapte bazine de inot, unsprezece saune finlandeze si tunisiene, saune cu meloterapie, aromoterapie si cer instelat, unsprezece solarii, salina de Himalaya cu sare din Pakistan. De asemenea, complexul cuprinde si doua bazine cu jacuzzi, bazine pentru copii mici si, separat, bazine pentru copii mari.Bazinele de inot acoopera o plaja larga de functionalitati si raspund cerintelor tuturor clientilor. Cei ce doresc sa se relaxeze in apa pot opta pentru bazinul special creat pentru asta, cu o suprafata de 14 metri patrati. Vizitatorii care vor sa se distreze se pot orienta catre bazinul cu valuri de 215 metri patrati sau cel pentru divertisment ce se intinde pe o arie de 245 de metri patrati. In plus, piscinele sunt dotate cu tobogane, ciuperci cu perdele de apa si dusuri cervicale. Pentru un plus de ralaxare si liniste, alegeti o camera de relaxare si o sedinta de masaj sau profitati de beneficiile saunei.
Ciuperca de apa de la Aqualand Deva


Ciuperca de apa de la Aqualand Deva
Aqualand Deva ofera si cazare, atat pentru grupuri, cat si individual. Complexul dispune de restaurant si bar si detine toate conditiile pentru a putea organiza activitati pentru petrecerea timpului liber, precum si workshop-uri si team-building-uri.


Program si tarife

Programul Aqualand Deva difera, in functie de ziua saptamanii. Luni, portile complexului se deschid de la ora 14.00 si se inchid la ora 22.00. De marti pana vineri, vizitatorii au acces incepand cu ora 9.00 dimineata pana seara la 22.00. In weekend, distractia incepe la 10.00 si se termina la 22.00.
Complexul Aqualand Deva


Complexul Aqualand Deva
Copiii, elevii, studentii si pensionarii platesc un taxa de acces de 15 lei pentru 3 ore, iar adultii, 20 de lei. Persoanele cu dizabilitati, precum si insotitorii acestora platesc pentru acelasi numar de ore doar 10 lei. Pentru o zi intreaga de distractie la Aqualand Deva, copiii, elevii, studentii si pensionarii achita suma de 30 de lei, iar adultii, 40 de lei. Complexul ofera posibilitatea achizitionarii abonamentelor, in baza carora aveti acces la bazine si la sauna. Copiii sub 3 ani au acces gratuit.


Obiective turistice in imprejurimiTelecabina de pe dealul cetatii


Telecabina de pe dealul cetatii
Daca va hotarati sa faceti o vizita complexului Aqualand Deva, nu uitati si de obiectivele turistice din imprejurimi. Vizitati neaparat Cetatea Devei, ridicata pe un deal vulcanic, de unde aveti o priveliste frumoasa asupra orasului si zonelor invecinate. Puteti urca pe jos pana la cetate, sau puteti folosi telecabina.


Vizitati, de asemenea, centrul istoric al Devei si castelul Magna-Curia, construit in secolul al XVI-lea in stil renascentist si elemente de arhitectura baroca, ce in prezent serveste ca sediu al Muzeului Judetean Deva.