Apelarea la cabinet psihotrapeut este benefică pentru relația de cuplu - Daniel Ivan propune metode

Detalii

CategoriiRegional
TaguriPsihoterapie, terapie de cuplu
Ultima actualizareLuni 31 octombrie 2022
Vizualizari333

Voteaza & Distribuie

Descriere

Orice relație trece prin etape mai dificile și are momentele ei. Acele momente când unul dintre parteneri are nevoie de înțelegere și de dedicare. Din cauza unei relații nu prea bune cu unul dintre părinți, acesta nu reușește să se dedice în totalitate relației și are dese momente de neîncredere față de celălalt. Sunt niște traume greu de depășit, comentariile și jignirile aduse de unul dintre părinți lasă amprente mari pe psihicul și pe partea emoțională a acestuia.

Fără să vrea, persoana cade pradă unor gânduri ușor toxice ce nu aduc bine relației. Ajunge să-și imagineze tot felul de scenarii care îl implică pe celălalt și chiar să insinueze că este înșelată. Atunci este momentul oportun de a apela la un cabinet psihoterapeut pentru a discuta și a găsi un consens ce ar aduce relației scânteia de la început. Daniel Ivan, un psihoterapeut cu experiență poate ajuta persoanele care se confruntă cu aceste gânduri.

Lipsa de încredere, un dușman al relației

Atunci când încrederea este zguduită, greu se mai recâștigă. Este drept că odată ce persoana iubită este prinsă pe picior greșit, gândurile că aceasta este înconjurată de persoane de sex opus sunt destul de îngrijorătoare. Se va ajunge chiar la concluzia că și la locul de muncă aceasta face favoruri și are alte intenții decât cele acceptate.

Anxietatea și temerile de acest gen nu trec de la sine. Cu ajutorul unui psihoterapeut de încredere, se poate trece peste aceste etape. Acționând asupra psihicului și determinând cauza, acesta va convinge persoana că aceste temeri nu sunt fondate. Sunt create de ea însăși, acționând negativ pentru psihicul și chiar corpul ei. Unele personalități mai excentrice pot ajunge să recurgă la gesturi extreme pentru a fi convinse că atenția partenerului este îndreptată către ele.

Cu ajutorul psihoterapiei individuale, printr-un dialog deschis, temerile și simptomele sunt înlăturate. Este nevoie de mai multe ședințe, bineînțeles, pentru ca persoana să capete siguranță și să se deschidă îndeajuns de mult. Pas cu pas, ședință cu ședință, încrederea în sine și în persoana iubită va reveni.

Terapie online cu Daniel Ivan

Cei interesați de serviciile lui Daniel Ivan pot recurge la terapie online. Dacă nu sunt din București, dar totuși vor să aibă parte de terapii pot alege această variantă. Chiar este recomandată pentru persoanele introvertite, deoarece acestea se pot simți incomod stând în aceeași cameră cu psihoterapeutul.

O conexiune bună la internet și un cont pe o rețea de socializare - acestea sunt necesare pentru o ședință de terapie. Desigur, și de un spațiu liniștit și o canapea confortabilă. Ședințele de terapie online nu diferă cu nimic față de cele desfășurate la cabinet. Durata și modul de desfășurare sunt aceleași.

Serviciile și metodele de terapie pe care Daniel Ivan le pune la dispoziție pot fi consultate pe site, danielivan.ro. Programările pot fi făcute prin email sau telefonic. Apelarea la un psihoterapeut specializat este benefică, chiar și pentru persoanele ce se confruntă și cu alte probleme de ordin emoțional sau psihic.

Contact:
0761 600 020
contact@danielivan.ro