Alternative la plata cu cardul la pariurile online

Alternative la plata cu cardul la pariurile online

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguripariuri sportive
Ultima actualizareVineri 25 iunie 2021
Vizualizari207

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cei care doresc să joace la pariuri online, însă nu doresc să dea datele de la cardul bancar, au mai multe variante de plată online. Cele mai cunoscute alternative pentru pariuri fara card bancar sunt: Skrill, Paysafecard sau Neteller.
1. Skrill
Skrill a mai circulat și sub numele de Moneybookers și este cam cea mai cunoscută și utilizată variantă de plată online nu numai în România, dar și la nivel mondial. Este o variantă de plată foarte securizată și foarte utilă, mai ales dacă vrei să transferi bani de la o persoană la altă. De exemplu, dincolo de plățile pe care le poți efectua pentru a achiziționa ceva online, poți trimite bani unui prieten sau poți primi la rândul tău bani de la altcineva.

Skrill se aseamănă foarte mult cu Paypal, o altă modalitate de a plimba banii fără a introduce datele tale bancare, însă diferența este că la casele de pariuri nu ai opțiunea de plată prin Paypal. În România Skrill este foarte des utilizat și mai toate casele de pariuri online au deja opțiunea aceasta de plată setată pentru jucători.
Deschiderea unui cont Skrill se face online, prin furnizarea datelor personale și a unei adrese de e-mail, iar dacă doreșți, poți solicita un card Skrill prin intermediul Mastercard. Acesta va figura în portofelul tău electronic și îl vei putea accesa oricând. Cardul bancar funcționează la aproape toate bancomatele, în cazul în care ai nevoie să retragi bani cash.
2. Neteller
Neteller este un portofel electronic folosit foarte des pentru a juca la pariurile online. Nu este foarte comun în România, prin comparație cu Skrill și, din păcate, taxele percepute sunt mai mari. Neteller este de fapt prima variantă de eWallet inventată de companiile de gambling pentru efectuarea plăților online la gambling. Metoda s-a folosit încă din 1999 la peste 85% din site-urile de gambling, iar compania Neteller a supraviețuit tocmai din încasările de la casele de pariuri și cazinourile online. Varianta aceasta se folosește mai ales pentru a depune bani de pe un card și pentru a-i folosi pentru cumpărături online sau jocuri de noroc. La ora actuală ai posibilitatea să atașezi efectiv datele cardului tău, pentru a-ți transfera rapid banii.
3. Paysafecard
Paysafecard este o variantă foarte răspândită pentru pariurile sportive online în România și acționează ca și o cartelă reîncărcabilă de telefon mobil. Trebuie să îți deschizi un cont pe adresa web a Paysafecard și să încarci acolo o sumă de bani.

Primeșți un cod de 16 cifre pe care trebuie să îl introduci în cont și astfel ai bani pe care îi poți juca. La marile case de pariuri de tipul Betano, Unibet sau Getsbet trebuie doar să optezi pentru aceasta variantă de plată și astfel, logându-te, poți efectua tranzacția în câteva secunde. În acest fel eviți să îți mai introduci datele contului tău bancar.

Utilizarea contului Paysafecard și a serviciilor este gratuită, însă dacă doreșți să îți fie restituită suma depusă, va trebui să plătesi 30 de RON. De asemenea, dacă nu ai folosit contul timp de 12 luni vei fi nevoit să plăteșți o taxă administrativă de 10 RON pe lună.