Alina Ureche lansează o melodie emoţionantă în ajun de sărbători

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurimuzica populara
Ultima actualizareVineri 14 aprilie 2017
Vizualizari1041

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cantareata de muzica populara Alina Ureche nu se odihneşte nici de sărbători şi lansează „La umbra crucii tale”. Pentru acest cântec, artista a realizat un clip video care completează perfect mesajul melodiei.

“Sărbătoarea de Paşte este una specială pentru mine, de aceea am decis să lansez acest cântec în ajun. Sper că prin această melodie, să transmit lumina şi puritatea acestui minunat eveniment. Paşte fericit tuturor!”, a spus artista.

“Deşi am programul foarte încărcat, această sărbătoare este una sfântă şi încerc să respect tradiţia de a fi alături de familie şi cei dragi. Îmi doresc ca în scurt timp să revin cu o nouă producţie muzicală. Sper că va fi o surpriză frumoasă pentru toată lumea”, a adăugat Alina Ureche.

Amintim că anul acesta artista a lansat un frumos colind de Crăciun, care i-a adus numeroase aprecieri atât din partea colegilor, cât şi iubitorilor de muzică populară.

Alina Ureche a cochetat cu vioara încă din copilărie, iar mai târziu s-a îndrăgostit de folclor, lucru care i-a adus premii importante la concursurile internaţionale de profil. A absolvit AMTAP-ul şi momentan conduce un Ansamblu de copii numit „Mlădiţele”.