Alegerea celor mai bune lenjerii de pat pentru pensiunea ta este grea

Alegerea celor mai bune lenjerii de pat pentru pensiunea ta este grea

Detalii

CategoriiShoping
Tagurilenjerie de pat
Ultima actualizareSambata 4 decembrie 2021
Vizualizari222

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ți-ai dorit dintotdeauna să renunți la job-ul tău și să îți deschizi o pensiune cochetă, care să îți fie și sursă de venit, dar care să îți ofere și satisfacția sufletească de a locui într-o zonă desprinsă parcă dintr-un colt de rai. Și, din fericire, ai reușit să îți vezi visul devenit realitate. Sunt multe detaliile care contează enorm acum, iar printre acestea se află și alegerea lenjeriilor de pat pentru camerele în care vor locui oaspeții. Și, desi alegerea celor mai bune lenjerii de pat pentru pensiunea ta pare simplă, adevărul este că lucrurile nu stau deloc așa, mai ales dacă ești abia la început de drum.

Calitate înainte de toate


Atunci când vine vorba despre lenjeriile de pat de acasă, știi deja cum trebuie să procedezi când le cumperi. Cu totul altfel stau lucrurile când vine vorba despre lenjeria de pat pe care o vei folosi la pensiune, pentru că vrei să ai parte de clienți mulțumiți, care să revină și să te recomande și altora, dar și de fețe de pernă, de pilotă, cearșafuri care să se întrețină ușor și nici să nu se destrame după doar câteva utilizări. Prin urmare, este important să alegi doar acele piese de o excelentă calitate, și care să ofere un confort sporit celor care le vor utiliza.

Avantajele unei lenjerii pentru industria ospitalității

Există mai multe avantaje de care te poți bucura atunci când alegi o bună lenjerie de pat pentru industria HoReCa. Pe cele mai importante dintre ele ți le prezentăm și noi.

Ușor de întreținut

Evident, fiind vorba despre lenjerie de pat pentru pensiunea ta, unde ai mai mereu oaspeți, vrei ceva care să fie ușor de întreținut. Și, dacă optezi pentru piese de o bună calitate, confecționate în special din bumbac, atunci chiar totul este mult mai simplu. Acesta se pretează la a fi spălate la mașină, se usucă rapid, iar țesătura rezistă timp îndelungat.

Aspect impecabil

O lenjerie de pat pentru pensiune sau hotel arată pur și simplu impecabil, atunci când îți faci alegerea de la profesioniști. Sunt foarte aproape de perfecțiune și, în plus, se integrează perfect în ideea ta de amenajare a camerelor, și vor transforma patul într-un adevărat loc de odihnă și de relaxare.

Gamă variată de modele


Un alt avantaj al acestor lenjerii este că se găsesc într-o gamă variată de modele, astfel încât tu să faci alegerea potrivită, în cazul tău, pentru a pune în valoare camera. Și, cu cât alegi mai multe modele, cu atât mai bine pentru tine, mai ales dacă ai gândit pensiunea ca fiind una cu camera tematice, de exemplu.

Rapid de aranjat


Atunci când lucrezi în industria ospitalității, știi că este nevoie să fii mereu cu un pas înaintea clienților, adică să le anticipezi dorințele și să reușești să îi surprinzi plăcut. Printre alte metode prin care poți face aceasta, se află și schimbarea rapidă a lenjeriei de pat, mereu alta în fiecare zi, cu același aspect impecabil. De aceea, faptul că se aranjează rapid nu poate decât să fie în avantajul tău.

Ce material să alegi pentru lenjeria de pat de la pensiunea ta

Pentru că orice patron de pensiune vrea să investească în lenjerii de pat care nu se deteriorează după două-trei utilizări, este nevoie să se opteze pentru acele piese confecționate din materiale recunoscute pentru calitatea lor. De asemenea, este important ca aceste materiale să fie unele hipoalergenice, din fibre naturale, care să te răcorească pe timp de vară și care să îți ofere acel confort perfect iarna.

Amestec din policoton

Sunt preferatele multora dintre cei care activează în industria HoReCa, deoarece sunt mult mai accesibile față de cele din bumbac, dar în schimb au parte de toate calitățile acestuia.

Damasc

Damascul este un tip de material care are avantajul că nu se șifonează, ceea ce te poate ajuta că câștigi timp prețios. Și da, în acest domeniu, expresia arhi-cunoscută ”time is money” chiar se aplică din plin. De asemenea, aspectul unei lenjerii din damasc este unul mereu impecabil, așa că l-ai putea lua în calcul.

Bumbac egiptean

Toată lumea este de acord că bumbacul egiptean este acel material care este perfect pentru lenjeriile de pat din industria ospitalității. Textura sa moale și fină, rezistența ridicată, aspectul pur și simplu impecabil sunt argumente care ar trebui să te convingă că ai făcut cea mai bună alegere.

Cum se întrețin corect lenjeriile de pat


Pentru că îți dorești totuși ca lenjeriile de pat pentru pensiunea ta să aibă o rezistență cât mai ridicată, trebuie să știi și cum să procedezi atunci când vine vorba despre întreținerea lor. Avem câteva recomandări pentru tine, care ar putea să îți vină în ajutor.

Întotdeauna, înainte de a pune lenjeria de pat la spălat în mașina automată, trebuie să o întorci pe dos, mai ales dacă este una în mai multe nuanțe. Dacă este de culoare albă, nu ar trebui să conteze prea mult, dar totuși obișnuiește-te să procedezi așa. De asemenea, folosește o mașină de spălat cu o cuvă mare, în care lenjeria să nu stea înghesuită, pentru că nici nu se va curăța foarte bine, și la final va fi foarte șifonată și dificil de călcat.
Vezi care sunt indicațiile producătorului trecute pe etichetă, referitor la temperatura de spălare sau dacă există și alte precauții de care să ții cont.

În fine, o ultimă recomandare: întotdeauna după ce ai cumpărat o lenjerie de pat, aceasta trebuie obligatoriu spălată și dezinfectată înainte de prima folosire.

Sursa foto: pexels.com