Alege cu cap agenția unde vei paria online, am 4 sfaturi ce te ajută să decizi!

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguripariuri sportive
Ultima actualizareMiercuri 5 octombrie 2016
Vizualizari1015

Voteaza & Distribuie

Descriere

Alegerea agenției de pariuri online care ți se potrivește cel mai bine nu reprezintă deloc o alegere ușoară. Apar încontinuu tot felul de noi reclame pe la tv, bannere pe site-uri și tot felul de alte campanii și promoții, menite să-ți atragă atenția și atâta tot. Însă știm prea bine că nu tot ce zboară se mănâncă și de aceea trebuie să fim un pic mai circumspecți înainte de a năvăli în casa unor necunoscuți.
În continuare, îți voi propune 4 sfaturi care să te ajute să faci alegeri mai bune de acum înainte:

1. Colectează informații de la prieteni și amici
Cei care pariază online și au conturi deschise la diverse agenții pot să-ți spună diverse detalii legate de anumiți operatori. Deși părerile acestora pot fi extrem de utile, trebuie să ții cont că fiecare om are tendința de a ține minte în primul rând aspectele negative cu care s-a confruntat în trecut – așa că să nu te miri dacă vei auzi de regulă mai multe minusuri decât plusuri.
Un alt detaliu la care trebuie să fii atent este stilul de joc al celui care îți furnizează detaliile. Este posibil ca o agenție să fie ideală pentru el și în același timp, să fie total nepotrivită pentru tine.
Citește aici setul de 11 întrebări propuse de autorul primei cărți dedicate pariurilor din România, Cădar Marius, pe care le poți adresa celor care au conturi online la pariuri și care îți pot da răspunsuri folositoare.

2. Prima impresie nu trebuie să conteze
La prima vedere, anumite agenții par excelente, iar altele extrem de proaste. Însă aceasta este de multe ori piatra de poticnire a pariorilor, care nu au răbdare să citească recenziile și părerile celorlalți membrii ai comunității de profil și se bazează doar pe instinct.
Nu de puține ori mi s-a întâmplat să dau peste o platformă de pariuri online învechită, care arăta jalnic, pentru ca apoi să descopăr un punct forte care să claseze acel operator pe primul loc în piață la capitolul respectiv. Însă și reciproca este valabilă: am observat reclame și campanii de publicitate pompoase, platforme extrem de atrăgătoare, pentru ca ulterior să constat că ambalajul era singurul lucru bun al respectivului operator.

3. Nu te transforma într-un vânător de oferte! În primul rând, vechile metode ale Est Europenilor nu mai pot fi valorificate în ziua de astăzi. Casele de pariuri au înăsprit condițiile de acordare și rulajele bonusurilor, tocmai pentru a-i determina pe speculanți să înceteze cu mișmașurile.
Dacă vei încerca să faci șmecherii, crezând că mai poți păcălii agențiile online, te vei trezi cu conturi blocate și surprize neplăcute. Atenție! Nu te mai juca cu focul pentru că știi ce ți se va întâmpla.

4. Răsfoiește formurile de specialitate și recenziile efectuate în baza acestora Cunoscând părerea membrilor din cadrul comunității pariorilor din România, poți scurta procesul de selecție și totodată poți evita casele de pariuri care nu se ridică la standardele așteptate.
Fii atent însă la părerile celor care par să ascundă ceva. Există și voci care reclamă și se plâng pe forumuri, deși au încălcat în mod conștiincios regulamentul. Recurența unei probleme poate sau nu să confirme veridicitatea unui zvon. Spre exemplu, dacă mai mulți utilizatori spun că li s-a blocat secțiunea de pariuri live în timp ce urmăreau meciuri din Liga 1, poți să îți dai seama că nu este vorba numai de un caz izolat, ci reprezintă mai degrabă un aspect de care ar trebui să ții cont.
Îți recomand să răsfoiești și acest top case de pariuri online după bonus, care îți va afișa foarte rapid o serie de diferențe între opțiunile de bază ale acestora, dar și o serie de promoții exclusive.