Akademics 2008

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2963

Voteaza & Distribuie

Descriere

Aflat sub inaltul patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu, acest eveniment isi propune sa incurajeze schimbul de idei dintre studenti si mari personalitati ale vietii publice din Romania. Pentru acest lucru propunem o serie de 3 conferinte si 5 workshop-uri in cadrul carora se vor dezbate subiecte de maxim interes, atat pentru tinerii participanti, cat si pentru invitati. Acestea vor fi prezentate pe parcursul a 4 zile, dintre care primele 3 vor fi denumite generic: Business, Advertising si Politica, zile compuse dintr-o conferinta si un workshop, iar cea de-a patra va fi dedicata in exclusivitate workshop-urilor. Editia din acest an se va desfasura in perioada 9-12 aprilie 2008, locatia conferintelor fiind sala AGIR, iar cea a workshop-urilor Orange Concept Store. ASER ii asteapta pe toti studentii din principalele universitati bucurestene (ASE, Politehnica, SNSPA, Univerisitate) sa ia parte la acest eveniment!

Akademics 2.0 - Build your know-how!


Esti activ, intreprinzator, ai spirit de initiativa, dar nu stii incotro sa-ti indrepti pasii? Vino la Akademics 2.0.! Traim intr-o lume in care sistemul educational nu poate oferi studentilor o viziune clara privind oportunitatile acestora. Prin urmare, exista o nevoie fundamentala a tinerilor de a avea modele, mentori, care sa ii indrume si cu ajutorul carora sa isi poata construi propria identitate. De aceea, intr-un mediu incert, proiectul Akademics iti propune ca solutie o serie de 3 conferinte si 5 workshopuri prin care vei avea posibilitatea de a interactiona cu importante personalitati ale vietii publice din Romania pe teme de maxim interes, atat pentru tine, cat si pentru invitati. Acestea se vor desfasura in perioada 9-12 aprilie, primele 3 zile fiind denumite generic: Business, Advertising si Politica si compuse dintr-o conferinta si un workshop, iar cea de-a patra fiind dedicata in exclusivitate workshopurilor.

Printre invitati se numara: Alteta Sa Regala Printul Radu, Calin Fusu - Neogen, Radu Soviani - The Money Channel, Florin Petrescu - HR Manager Citibank, un partner KPMG, Mihai Ursa - PR Louis Vuitton, Radu Florescu - Saatchi&Saatchi, Anca Gheorghe - Group Marketing Manager R21 si Europa FM, Cristian Manafu, Radu Ionescu, Sorin Tranca - Friends Advertising, Cozmin Gusa, Ludovic Orban si multi altii.