After Five cu Ars Nova

Detalii

CategoriiSport
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1927

Voteaza & Distribuie

Descriere

Se adreseaza tuturor clientelor studioului Ars Nova, carora le place sa se simta… femei si nu orice fel de femei, ci femei puternice, frumoase, care stiu ca echilibrul nu inseamna "putin mai mult"; echilibrul unei femei inseamna armonia dintre suflet si infatisare. Suntem frumoase cand ne simtim frumoase, cand inteligenta si dorintele noastre sunt completate de grija pentru propria persoana, dornice de scimbare, socializare cat si doamnelor timide care considera ca, ar avea nevoie de consiliere pentru a depasi barierele in evolutia personala.

„After five" a aparut cu acelasi firesc care ne face sa ne bucuram de 1 si 8 Martie. A aparut deoarece simtim nevoia sa cunoastem tot ceea ce este mai nou si mai bun, oferit de stiinta si natura din in jurul nostru. Sa cunoastem iar apoi – de ce nu? – sa avem acces la aceste tehnologii si produse cat si de sfaturi utile oferite de catre specialisti.

La „After Five" ne intalnim, vorbim, zambim, ne bucuram sa aflam ca putem sa ne imbunatatim, sa ne echilibram si ne pastram sanatatea, sa aflam cum putem sa ne asiguram o viata mai buna si mai lunga, cum sa ne imbracam, cum sa ne macihiem si nu in ultimul rand, sa impartasim experientele proprii in scopul depasirii obstacolelor pe care le intalnim in decursul vietii pentru imbunatatirea sanatatii noastre.

O femeie puternica, trebuie sa fie intotdeauna frumoasa. Afla cum poti sa dobandesti frumusetea interioara si exterioara paticipand la cursurile „After Five" oferite de catre studioul Ars Nova care vor avea loc din doua in doua saptamani.

De restul ne ocupam noi!

Inviatiile personalizate vor fi oferite la sediul firmei, iar pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati personal la sediul firmei sauprin email la urmatoarea adresa de contact contact@arsnova.ro.