Afla cum poti crea un website comercial de succes

Detalii

CategoriiIT
Taguricreare site
Ultima actualizareMarti 9 octombrie 2018
Vizualizari1468

Voteaza & Distribuie

Descriere

Doriti sa va promovati afacerea printr-un website si nu stiti de unde sa incepeti? Mai jos aveti cateva informatii esentiale despre creare site pentru publicitate cu randament.

Ce inseamna o pagina web comerciala?

Exista diferite tipuri de site-uri web. Tipul sau tipurile de combinatii pe care le alegeti depinde de ceea ce doriti sa realizati cu site-ul dumneavoastra si de functionalitatea necesara pentru a realiza acest lucru. Urmatoarele sunt principalele tipuri de site-uri web: Blog sau site web cu un blog. Un blog poate fi o caracteristica suplimentara pentru orice site web sau poate fi un fel de site separat pe cont propriu. Blogurile sunt de obicei aranjate in ordine cronologica, cu cea mai recenta intrare in partea de sus a paginii principale si intrarile mai vechi spre partea de jos.

Pentru unele companii mici, un simplu site cu o singura pagina, cu numele, descrierea, informatiile de contact si poate un logo poate fi tot ceea ce este necesar. Puteti include, de asemenea, unele informatii despre produs, dar conceptul de baza este un site web de o pagina care reprezinta compania dumneavoastra sau dumneavoastra.


Site-ul portofoliu

Un site de portofoliu este similar cu site-ul cartii de vizita, cu exceptia faptului ca veti avea o sectiune de pe pagina web unde va prezentati munca dumneavoastra si veti oferi oamenilor optiuni pentru a va contacta. Studiourile de fotografie utilizeaza in mod obisnuit acest tip de site web, deci si firmele de design si alte domenii creative.

Brosura de produse

Acest tip de site web este o extensie a eforturilor companiei dumneavoastra de vanzari si marketing. Veti putea include bunuri si servicii pe care afacerea dumneavoastra le ofera vizitatorilor. Acest tip de creare site web poate include cateva reguli de stabilire a preturilor, dar nu permite clientilor sa faca achizitii online.

Site de comert electronic

Cu un site de comert electronic, veti putea sa va prezentati produsele sau serviciile si sa le oferiti vizitatorilor posibilitatea de a le cumpara online. La inceput, procesul de instalare pentru un site de eCommerce poate parea descurajant, dar exista multe metode si instrumente simplificate pe internet astazi, care va vor permite sa oferiti servicii online.

Selectati instrumentul potrivit pentru o creare site web

Avand atat de multe optiuni disponibile astazi, poate fi dificil sa alegeti cele mai bune instrumente. Alegerea platformei pentru creare site va fi una dintre cele mai importante decizii pe care le faceti. Aceasta alegere este esentiala pentru ca veti fi legati de acea platforma o perioada timp si este foarte dificil,uneori imposibil sa mutati site-ul web dintr-o platforma in alta.

Numele domeniului

Odata ce ati selectat platforma potrivita pentru site-ul dumneavoastra, trebuie sa incepeti sa va ganditi la un nume de domeniu. Acest domeniu va fi numeletau.com, afacereata.com sau ceva similar.

Dupa alegerea unui nume de domeniu, selectarea serviciilor de gazduire de incredere va fi una dintre cele mai importante decizii pe care le faceti. In mare masura, functionalitatea si performanta site-ului dumneavoastra web va depinde de furnizorul de servicii de gazduire. Gazda asigura faptul ca site-ul dumneavoastra este disponibil pentru cititorii potentiali 24/7 si unde fisierele dumneavoastra sunt stocate online. Gazda web gresita poate provoca multe probleme pentru creare site web.

Pentru majoritatea site-urilor web, primul obiectiv atunci cand alegeti un nume de domeniu este sa obtineti domeniul.com de nivel superior ori de cate ori este posibil. Iata un ghid care va ajuta sa aflati detaliile si secretele pentru a selecta un nume de domeniu valabil.

Proiectati site-ul dumneavoastra si faceti-l sa arate minunat

Designul placut si primitor este esential pentru creare site web, iar oamenii vor forma o opinie despre afacerea dumneavoastra pe baza aspectului acestuia. Vizitatorii vor lua o decizie instant (in 3 secunde sau mai putin) daca sa ramana pe site-ul dumneavoastra sau sa mearga mai departe. Pentru a avea un impact, este important sa aveti un design minunat. In functie de tipul site-ului si de modul in care alegeti sa il construiti, veti avea cateva optiuni in ceea ce priveste selectarea unui design pentru site-ul dumneavoastra

Este important sa creati si sa mentineti un continut util, unic si clar, astfel incat vizitatorii dumneavoastra sa poata intelege cu usurinta mesajul dumneavoastra Materialele slab prezentate si prost prezentate pot descuraja vizitatorii sa ramana pe site-ul dumneavoastra.

Dupa procesul de creare site, trebuie sa aveti o strategie in ceea ce priveste ce trebuie sa faceti in continuare si sa abordati strategii de mentenanta. Iata cateva lucruri de baza care trebuie luate in considerare:
  • Pregatiti-va site-ul pentru promovare;
  • Pregatiti-va pentru a masura statisticile site-ului web;
  • Gasiti intretinerea daca si cand este necesar;
  • Asigurati-va ca faceti backup site-ul;
  • Colectati feedback-ul vizitatorului.

Apelati la consultata profesionista


Toate aceste lucruri pot fi simplificate cu ajutorul unor profesionisti de creare site. Agentia Fortin va pune la dispozitie servicii online de marketing digital de cea mai buna calitate. Fie ca este vorba de creare site web, publicitate pe Facebook, sau campanii PPC/AdWords, acestia dispun de o echipa competenta cu o experienta vasta in domeniul publicitatii, care va ridica afacerea dumneavoastra pe piata.

Pentru servicii de creare site, nu ezitati ii contactati la tel: 0747919237 sau email: office@fortin.agency.