Afaceri-gdi

Detalii

CategoriiIT
TaguriCalculatoare
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2204

Voteaza & Distribuie

Descriere

Te-ai saturat de monotonia de la serviciu si simti ca nu esti platit bine sau vrei un plus substantial la venitul de acum? Atunci fii atent la urmatoarele randuri.

Aceasta afacere o practica din ce in ce mai multi romani. Afacerea se numeste GDI (Global Domains International) si este una din cele mai de succes afaceri la ora actuala. In cateva luni poti ajunge la un salariu de cateva mii de $ pe luna, si nu este o teapa sau un sistem caritas. Afacerea este pe piata de 9 ani si 80 de tari o practica deja. Tu iti faci un site cu un domeniu ws si host de la ei cu 10 adrese de email si tot pachetul la pretul de 10$ pe luna si in schimb primesti si imensa oportunitate de a intra in aceasta afacere. Sa va arat cum functioneaza afacerea.

De la voi de pe site se inscrie un om in aceasta afacere-- de la el inca unu-- de aici inca unu-- de aici inca unu--de aici inca unu si deci doar pentru acesti oameni primiti 5 $. Ea se practica pe 5 trepte. In aceasta afacere conteaza si sponsorul pe care il alegi pentru a te indruma bine in aceasta afacere. Echipa noastra este formata din informaticieni si oameni care au terminat ase-ul partea de marketing. Deci stim cu ce se mananca aceasta afacere si iti putem acorda sprijin si multe informatii pretioase pe care alte echipe nu le pot acorda.

Site-ul echipei este www.afaceri-bani.ws , aici ai mai multe informatii. Daca te inscrii in echipa noastra primesti un site gata facut cu tot tacamul. Multi sponsori isi lasa clientii cu ochii in soare dupa ce s-au inscris.Nu uitati ca este si interesul nostru ca dumneavoastra sa aveti clienti. Noi stim cele mai bune metode de promovare a acestei afaceri. Viziteaza site-ul pentru mai multe detalii si cand esti sigur sau pentru nelamuriri contactati-ma la id:tehnolife. Se poate ajunge la un venit de peste 3000 $ cu doar 2 ore de lucru pe zi.

In urmatorii 3 ani se preconizeaza 500 de milioane de domenii vandute. Chiar merita aceasta afacere.Intra si nu vei regreta si acum profiti si de 7 zile INCERCARE GRATUITA!! Aici oricand vrei tu poti renunta. Fara sef, fara munca obositoare, 1-2 pe zi in fata pc-ului si gata .