Acasa la Coana Mare 3

Acasa la Coana Mare 3

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBrandon T. Jackson, Don Rhymer, Filme Comedie, Jessica Lucas, John Whitesell, Martin Lawrence, Matthew Fogel
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1502

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Big Mommas: Like Father, Like Son
An: 2011
Durata: 107 minute
Regia: John Whitesell
Scris de: Matthew Fogel, Don Rhymer
Actori: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson, Jessica Lucas
Gen: Comedie

Malcolm Tuner (Martin Lawrence) este agent FBI si maestru al deghizarilor. Alias-ul lui preferat este Coana Mare, dar probabil stiti deja acest lucru din primele doua parti. Malcolm se tot cearta cu fiul sau vitreg, Trent (Brandon T. Jackson), cu privire la calea pe care acesta o va urma: fie merge la Universitatea Duke, fie urmeaza o cariera in muzica rap. Dar pentru moment, are lucruri mai importante care-l preocupa. Cel mai bun informator al lui a dat peste un memory stick care l-ar putea inchide pe liderul crimei organizate pentru o lunga perioada de timp.

In loc de a-l preda, cei doi se decid sa organizeze o licitatie inaintea baronului mafiei. In felul acesta ar putea dovedi ca este vinovat de crimele pe care se presupune ca le-a comis. Totul merge cat de prost se poate, sobolanul este ucis, iar fiul lui Malcolm este martor la intreaga scena. Cei doi reusesc sa scape, dar nu inainte de a afla locatia unde se afla adevaratul memory stick. Este ascuns intr-o scoala de fete.

Malcolm si Trent intra in scoala de fete sub acoperire, deghizati in Coana Mare si Charmaine, nepoata ei. Primul face repede rost de un job ca femeie in casa, iar al doilea incepe lectiile de balet si participa la cursuri de arta. Charmaine o intalneste pe frumoasa cantareata Haley (Jessica Lucas), care, in ciuda protestelor celorlalte fete, ea o lasa pe Charmaine sa patrunda in lumea secreta a Divelor, o societate exclusivista care a furat recent o cutie muzicala care contine o unitate flash.