A câștigat un mega jackpot de 287,945 dolari jucând într-un cazinou online numai 2 dolari!

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri online
Ultima actualizareVineri 17 august 2018
Vizualizari773

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cel mai mare câștig la un cazinou online cu o miză de numai $2! Află toate detaliile despre acest fabulos câștig și cum poți ajunge pe lista câștigătorilor!

Știrea zilei în luna August 2018 a reprezentat-o câștigarea unei sume fabuloase de $287,945 de către o femeie care a jucat doar $2 în cazinoul online SugarHouse Online Casino. Această platformă online cu jocuri cu aparate lansată în anul 2016 le oferă jucătorilor posibilitatea de a se distra și, după cum se poate observa, de a câștiga mult jucând pe mize mici. Câștigătoarea din New Jersey a reușit să obțină acest câștig jucând la jocul ei favorit Divine Fortune, care i-a purtat noroc, răsplătindu-i perseverența.

Un mega jackpot câștigat în timpul orelor de muncă!

Dincolo de valoarea extraordinară a câștigului realizat cu o miză foarte mică, ineditul faptului este completat și de modul în care jucătoarea a reușit acest lucru. Aceasta se afla la serviciu, într-o conferință și își alunga plictiseală jucându-se pe platformă cu jocuri de cazinou online pe care și-a creat cont în luna Ianuarie. A plasat o miză minimă de $2 și în câteva minute slotul ei preferat i-a răsplătit loialitatea oferindu-i marele premiu în valoare de $287,945.

Strigătele sale de bucurie au atras atenția celor din jurul ei, acest eveniment reușind să surclaseze scopul conferinței. Ceea ce este și mai interesat este faptul că femeia urma să-și sărbătorească ziua de naștere în cursul acelei săptămâni, iar premiul câștigat a reprezentat cel mai frumos cadou de ziua ei, conform sursei de știri!

Divine Fortune – slotul care oferă câștigători pe bandă rulantă!

Nu este prima dată când se câștigă un mega jackpot la acest slot, până acum lista câștigătorilor de la Divine Fortune fiind destul de extinsă. Nu mai puțin de șase persoane au reușit acest lucru până în prezent, cel mai apropiat premiu ca valoare, câștigat până acum fiind obținut de un bărbat care a reușit să obțină $193,737. Acesta a reușit să bifeze jackpotul progresiv cel mai mare (de până atunci) care s-a adunat încă din momentul lansării acestui slot, în luna ianuarie a anului 2017. De remarcat este faptul că valoarea câștigurilor realizate de către cei norocoși a fost destul de bună, avându-se în vedere valoarea minimă a mizelor plaste, premiile obținute fiind de $13,950, $91,680, $46,096 și $61,266.

NetEnt este creatorul acestui joc ca la aparate, a cărui tematică este setată în Grecia Antică, fiind un slot cu 5 role și 20 de linii de plată. De remarcat este faptul că pe lângă Mega Jackpot-ul Progresiv, acest slot mai oferă încă două jackpoturi care sunt premii oferite în jocul standard. În general, atunci când îl joci în versiunea clasică, cu mizele minime, valoarea maximă care poate fi obținută este de 60,000 de monede. Beneficiezi de până la 12 rotiri gratuite, care te pot ajuta să câștigi ori premiul standard ori jackpot-urile puse-n joc, atunci când încerci mize maxime.

Jucătorii dornici să repete câștigul obținut de către femeia din New Jersey o pot face în cadrul platformelor cu jocuri de cazinou licențiate, chiar și-n România. Valoarea mică a mizei și posibilitățile de a câștigă potențialul mega jackpot plasează acest slot printre cele mai populare jocuri ca la aparate ale momentului, așa că tu poți fi următorul câștigător la Divine Fortune!