A 14-a ediție Romania Salsa Week va avea loc în Vama Veche în perioada 6 - 12 August 2018

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriRomania, salsa, Vama Veche
Ultima actualizareVineri 20 iulie 2018
Vizualizari1983

Voteaza & Distribuie

Descriere

Festivalul SALSA WEEK ROMANIA este unul din cele mai cunoscute festivaluri de dans organizate în Romania, și a devenit cel mai așteptat festival latino din România.

Dansul a evoluat foarte mult în ultimul timp, iar acest lucru se datorează faptului că tot mai mulţi oameni au înţeles că dansul depășește cu mult nivelul unei simple pasiuni, și este foarte benefic asupra organismului uman. Cei mai mulţi văd dansul ca pe o simplă modalitate de a-ţi petrece timpul liber. Dansul este însă mult mai mult. Specialiştii au definit dansul ca fiind una dintre cele mai uşoare şi mai distractive metode de menține corpul în mișcare și în plus, practicarea dansului e recomandată deoarece aduce cu sine o serie de alte beneficii cum ar fi reducerea stresului, protejează inima și energizează corpul și, mai ales, menține creierul în formă.

Asociația Română de Dans, alături de Wilmark Dance Academy, pun în scenă cel mai iubit spectacol latino din România, în cadrul celei de a XIV-a ediții a festivalului Romania Salsa Week 2018. Timp de șapte zile, participanții vor trăi „the real latin flavour” prin lecții de dans și show-uri demonstrative susținute de către cei mai apreciați artiști internaționali, de către campionii României, reprezentanții școlilor de salsa din țară și invitații speciali ai evenimentului. Devenit eveniment etalon, festivalul Romania Salsa Week este dedicat în totalitate iubitorilor de muzică și dansuri latino-americane din țară și străinătate, supranumit și „Vacanța salsiștilor”.

Ca în fiecare an, atmosfera latino și surprizele pregătite de organizatori au bucurat participanții, care au dansat, și concurat timp de o săptămână în competițiile de dans pregătite de Asociația Română de Dans și Wilmark Dance Academy. Una dintre marile suprize ale ediției de anul acesta este concertul LIVE GRUPO EXTRA, care va avea loc în cadrul Salsa Week Romania, miercuri, 9 august 2018.

Printre artiștii internaționali de anul acesta amintim pe: SOPHIE FOX (UK), DIANA MONTOYA & OTHMAN (COL), JHESUS APONTE (ITA), LEON ROSE (UK), EIDER RUA (COL) , BNF DUBAI (UAE) ANDREA BOSONOTTO & SILVIA ACCOSATTO (ITA), JESSICA & MANUEL (ITA), SIMONE & MARTINA (ITA), EVGENI MARKOV &NICOLE (BUL) , IBRA CHAVEZ (FRA), PAMBOS (BUL), UMBERTO NOCITA (ITA), MARVIN RAMOS & NAYLET (COL) , MARIA LOPES (FRA), HICHAM LOKITO (DUB)

Momentul mult așteptat este concursul “Romania Latin Dance Cup”: marți, 7 august 2018 - ROMANIA LATIN DANCE CUP KIDS și duminică, 12 august 2018 - ROMANIA LATIN DANCE CUP ADULTS. Câștigătorii locului 1 la cea de-a 14-a ediție a Festivalului SALSA WEEK vor reprezenta Romania la Internațional “World Latin Dance Cup”.

Fondat de Albert Torres, “World Latin Dance Cup” este cel mai mare și mai prestigios, mai important concurs de dans latino cu peste 35 de țări reprezentate. Competiția se concentrează pe dansuri latino, incluzând stiluri de Salsa, Bachata, Kizomba, și Tango în peste 70 de divizii. Cu jurați incredibili, spectacole fantastice, workshop-uri și dansuri sociale, este cel mai mare eveniment internațional de acest gen al anului la nivel mondial.