999cadouri.ro - Cele mai frumoase cadouri sunt ambalate în dragoste și atenție la detalii

999cadouri.ro - Cele mai frumoase cadouri sunt ambalate în dragoste și atenție la detalii

Detalii

CategoriiShoping
Taguricadouri, cadouri personalizate
Ultima actualizareMiercuri 18 august 2021
Vizualizari201

Voteaza & Distribuie

Descriere

De foarte multe ori în viață fiecare se lovește de un zid al lipsei de inspirație pentru cadouri. Cei dragi nouă au de toate, le-am cumpărat deja orice obiecte aveau nevoie, dar inevitabil vin aniversările sau alte ocazii speciale. Nici nu mai știi pe câte site-uri ai căutat pentru a găsi o idee strălucită, ba chiar ai luat în considerare să faci și ceva handmade, însă asta necesită timp. Iar dacă te-ai trezit pe ultima sută de metri că nu ai un cadou pregătit pentru o persoană dragă, cel handmade iese din discuții. Totuși există o soluție, iar aceasta se regăsește la 999cadouri.ro.

Trebuie să recurgi la ceva la care nu te-ai fi gândit, să alegi obiecte de lux. Însă, să duci acest cadou la un cu totul alt nivel, alegând produse de calitate, pe care să le poți personaliza prin gravură cu laser. Va avea un cadou gravat cu un mesaj specific, deci va deveni un cadou unic persoanei ce îl primește. Iată câteva idei de obiecte indispensabile, ce pot deveni un cadou one of a kind.

Instrumentele de scris Parker

Cui nu îi trebuie un pix, un stilou, sau de ce nu, ambele? Dar este evident că pentru un cadou nu poți alege pixuri și stilouri de la librărie, ce după puțin timp devin inutilizabile. Ai nevoie de instrumente de scris de calitate premium, care să reziste, în special dacă sunt utilizate și îngrijite corect, pentru tot restul vieții. Iar printre aceste instrumente se remarcă brandul Parker. Este un brand recunoscut internațional și furnizează instrumente de scris și alte accesorii chiar și pentru casa regală britanică.

Aceste instrumente sunt de o eleganță și un rafinament desăvârșit și fiecare are un design inedit. Multe dintre elementele acestor instrumente sunt placate cu aur de 23K, ce oferă un plus de valoare și stil. Le regăsești la magazinul online cu cadouri de lux 999cadouri.ro și le poți grava cu mesajul dorit sau poate cu inițialele persoanei ce le primește.

Cadouri de lux - seturi de birou

Pentru persoanele care au fost promovate sau au ajuns să aibă o afacere de succes cu profitul extraordinare, după ani și ani de muncă pentru a ajunge în top, se impune și un cadou pe măsura realizărilor. Seturile El Casco sunt cele ce vor marca astfel de evenimente.

Setul de birou President El Casco este un cadou inedit, acest brand fiind unul dintre cele mai exclusiviste branduri producătoare de accesorii de lux pentru birou. Fiecare produs este inscripționat cu un număr unic, ce dovedește calitatea și durabilitatea lor, oferind o garanție a utilizării pe timp îndelungat. Setul conține toate cele necesare unui birou elegant. Mapă de birou din piele neagră, set de perforator și capsator, suport pentru instrumente de scris din piele, tăviță de documente din piele, suport magnetic pentru agrafe, foarfecă și ceas de birou. Această colecție are un design aparte, accesoriile fiind într-o combinație de negru și auriu. Multe dintre acestea se pot personaliza prin gravură cu laser.

De asemenea, este important de știut că cei de la 999cadouri gravează obiecte din oțel, piele naturală sau sintetică, metal vopsit, aluminiu anodizat, marmură, ceramică, plastic fără cloruri, metalex, textile și lemn natur. Descoperă mai multe și alege cadourile ideale de pe pagina oficială 999cadouri.ro

Contact: 0766 324 238

contact@999cadouri.ro