9 pasi pentru a-ti curata casa in momente de criza

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, curatenie
Ultima actualizareJoi 25 mai 2017
Vizualizari943

Voteaza & Distribuie

Descriere

Curatenia nu este pentru toata lumea, mai ales atunci cand lucrurile sunt facute haotic. Pentru a face mai usor curatenie in birouri ai nevoie de un mic plan inainte sa te apuci de curatenia generala. Desi nu sunt niste metode care vor face minuni, sunt metode care se aplica oriunde, de la curatenia in apartamente mici, pana la cele mari si alte spatii. Aceste metode sunt ideale in special atunci cand ai nevoie sa faci ordine. Daca nu ai timp poti apela la Bucprest, una din cele mai bine cotate firme de curatenie din Bucuresti.

  1. Ia un sac de gunoi. Acesta este unul dintre cele mai bune instrumente pentru curatenie in caz de criza. Luati toate gunoaiele pe care le gasiti in camere si le puneti direct in sac. Faceti acest lucru si pentru bucatarie sau baie. Bagati in sacul de gunoi toate lucrurile inutile de pe blatul de bucatarie. Nu uitati sa si stergeti blatul daca tot il debarasati de gunoaie. Daca aveti un blat de granit, il puteti sterge foarte repede cu solutie pentru geamuri.
  2. Un alt truc rapid este acela de a scana rapid fiecare camera si sa luati fiecare cana sau farfurie care zace prin casa. Puneti toate aceste vase in chiuveta, Nu trebuie sa le spalati chiar pe moment, faceti asta doar daca masina de spalat vase este pregatita sa le puneti direct inauntru.
  3. Luati o cutie sau o alta punga. In aceasta punga puneti lucrurile de care vreti sa scapati sau pe cele pe care vrei sa le donati.
  4. Acum ca ati adunat toate lucrurile straine din casa, luati un cos de rufe si porniti prin fiecare camera. Dupa ce ati adunat rufele murdare, indreptati pernele, prosoapele si covoarele. Asezati cartile de pe rafturi si strangeti jucariile (daca aveti copii).
  5. Aspirati zona de living a casei,
  6. Folosind o sticla de solutie de geamuri stergeti amprentele evidente din casa. Incepeti cu baia, manerele usii, interiorul vasului de toaleta si partea de sus a scaunului. Puteti pulveriza chiar si chiuveta. Folositi carpe pentru a sterge in uscat dupa ce ati curatat temeinic.
  7. Incarca masina de spalat vase cu vasele. Daca nu iti incap toate vasele in masina, spala-le pe restul la mana sau lasa-le la inmuiat in chiuveta umpluta cu apa calda si detergent. Sterge mesele si dulapurile.
  8. Aspira podeaua bucatariei si muta obiectele mari din cale. Arunca sacul de gunoi.
  9. Sterge podelele cu mopul.
http://buc-prest.ro