8 sfaturi pentru a-ti proteja masina de hoti

Detalii

Categorii
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari764

Voteaza & Distribuie

Descriere

De cand au aparut masinile, au aparut si hotii de masini, iar odata cu inmultirea autovehiculelor, s-a inmultit si numarul raufacatorilor care fac rost de bani de pe urma acestora. NEI Guard ofera cateva sfaturi simple, dar eficiente, pentru cei care doresc sa isi stie masina in siguranta.1. In primul rand, investiti intr-un sistem de alarma. Acesta sperie potentialii hoti, care vor prefera sa isi indrepte atentia catre o tinta mai putin riscanta.

2. Asigurati-va ca, ori de cate ori lasati masina nesupravegheata, indiferent de perioada de timp, o incuiati. Aproape jumatate dintre masinile furate au fost lasate descuiate.

3. De asemenea, o alta greseala frecventa a soferilor este ca lasa cheile masinii in interiorul acesteia. Cel mai bine e sa le luati pe acestea cu dumneavoastra, astfel incat hotii sa nu vada o oportunitate in plus. Statisticile arata ca aproape 15% dintre autovehiculele furate aveau cheile inauntru.

4. Asigurati-va ca ati inchis bine toate geamurile. Altfel, hotii ar putea vedea in acestea un mod facil de a patrunde in masina.

5. Nu lasati masina pornita – are acelasi efect asupra hotilor pe care il au si cheile lasate la vedere, sau geamurile uitate deschise.

6. Parcati in locuri cat mai populate si luminate. Posibilitatea sa fie vazuti in timpul jafului ii va tine la distanta pe majoritatea raufacatorilor.

7. Nu lasati obiecte de valoare la vedere in interiorul masinii. In caz contrar, aceasta va deveni o tinta de doua ori mai atragatoare.

8. Nu lasati actele masinii in interiorul acesteia. In caz de jaf, hotii nu o vor putea vinde, neavand documentele necesare.

Cei care tin cont mereu de aceste sfaturi simple, vor fi feriti de un posibil jaf. Din acest motiv, si pentru ca masina ta conteaza, NEI Guard a descris modalitatile cele mai simple si eficiente de protectie pentru autovehicule.