6 motive pentru care să cumperi o mașină marca Tesla

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini de vanzare
Ultima actualizareLuni 27 februarie 2023
Vizualizari285

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mașinile marca Tesla se consideră a fi printre cele mai inovatoare si avansate vehicule electrice care se află pe piață astăzi, ceea ce îi face pe șoferi să le aleagă. Tesla este un producător american de mașini electrice, care și-a început activitatea de a produce mașini în anul 2008 și a devenit cunoscută datorită modelului de bază, Roadster, prima mașină 100% electrică model sport. Și pentru că există mai multe caracteristici care îi atragi pe șoferi către această marcă, în continuare vei afla care sunt motivele principale pentru care șoferii aleg Tesla.

Motive pentru care șoferii aleg mașini Tesla

6 motive pentru care șoferii alegi mașinile marcă Tesla sunt:

1. Fiabilitatea
Pentru că aceste mașini au mai puține componente mecanice, au și mai puține potențiale puncte de eșec comparativ cu mașinile care au un motor pe combustibil. Acest lucru determină un grad ridicat de fiabilitate al mașinilor marcă Tesla.

2. Tehnologia
Aceste mașini sunt dotate cu tehnologie avansată, precum sistemul de parcarea automată, cel de condus autonom și multe altele. Toate aceste dotări au scopul de a oferi șoferilor o adevărată experiență de condus, mai ușoară și sigură.

3. Design-ul
Design-ul mașinilor Tesla este unul modern și aerodinamic. Acesta este estetic și funcțional și contribuie la autonomie și performanță.

4. Autonomia
Bateriile cu care sunt echipate aceste mașini sunt au o capacitate înaltă, ceea ce permite deplasarea pe o distanță lungă cu o singură încărcare. De asemenea, aceste mașini au opțiunea de încărcare rapidă, ceea ce permite încărcarea baterii la 80% în doar 30 de minute.

5. Performanța
Bateria cu o înaltă capacitate, motoarele puternice care oferă o accelerație instantanee, design-ul aerodinamic, sistemul de conducere autonom și tehnologia de ultimă generație arată că mașinile marca Tesla sunt extrem de performante.

6. Impactul asupra mediului
Fiind mașini electrice, acestea nu poluează mediul înconjurător, ceea ce le face ecologice, mai ales în comparație cu mașinile pe combustie. Un alt lucru care reduce impactul asupra mediului este faptul că energia cu care se încarcă mașina poate fi obținută din surse regenerabile.

De ce să cumperi o mașină marcă Tesla?

Având în vedere cele 6 motive expuse mai sus, probabil că deja ți-ai facut o idee despre avantajele pe care ți le aduce cumpărarea unei astfel de mașini. Achiziționarea unei mașini electrice reprezintă un pas important atât pentru șofer, cât și pentru mediul înconjurător. Dacă îți dorești să îți achiziționezi o mașină marca Tesla, însă prețul ți se parea unul prea mare, ai posibilitatea de a o cumpăra second hand. Aceleași beneficii, la un preț mai mic și primești și acces la istoricul acesteia de utilizare și întreținere pentru a avea o imagine clar definită asupra mașinii.

Pentru a scăpa de orice riscuri privind mașina, ar fi indicat să apelezi la o firmă de vânzări auto second hand. Vei putea avea și opțiunea de import auto la comanda, ceea ce îți va permite să alegi mașina în funcție de specifiicațiile pe care ți le dorești ( model, culoare, număr de kilometrii etc). Contactează-i pe cei de la Titanic Automobile, care te vor ajuta cu întreg procesul de achiziționare al mașinii. Poți intra la ei pe site și să completezi o cerere sau îi poți apela la numărul de telefon 0745 184 734.