5 produse care dauneaza ficatului

5 produse care dauneaza ficatului

Detalii

CategoriiSanatate
Taguridieta, ficat
Ultima actualizareJoi 28 august 2014
Vizualizari648

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tot ceea ce consumam se reflecta intr-un fel in sanatatea noastra. Care alimente sunt o otrava reala pentru filtrul primar al corpului nostru si care produse ataca ficatul?

Fast-food
Alimentatia cu hamburgeri si sandwich-uri de la fast-food, bogata in grasimi si zahar poate duce la consecinte grave, cum ar fi ficatul gras. Cu toate acestea, puteti evita consumul acestor mancaruri.

Alcool
Este bine cunoscut faptul ca bauturile alcoolice sunt daunatoare. Alcoolul poate provocaciroza hepatica este o boala extrem de periculoasa si fatala.

Sare
Este cunoscut faptul ca utilizarea unei cantitati mare de sare vrac poate creste tensiunea arteriala. Dar sunteti constienti de faptul ca acest lucru poate duce la ficat gras? Acordati o atentie mare continutului de sare in produse cum ar fi sunca si carnati.

Indulcitorii
Aspartam si analogii sai pot produce efecte toxice. Indulcitorii sunt deosebit de periculosi pentru femeile gravide si copii.

Glutamat de sodiu
Glutamatul de sodiu este sub forma de sare concentrata, este adesea folosit ca aroma.

Dar studiile arata ca substanta poate provoca dureri de cap, tulburari de activitate intestinala si atacuri de astm. Prin teste pe animale sa demonstrat ca glutamatul de sodiu poate fi toxic pentru ficat. Din fericire, exista produse care actioneaza ca un antidot la alimentele daunatoare. Ce mancam pentru a ajuta ficatul sa se recupereze?

ceapa1 5 produse care dauneaza ficatului

Mai presus de toate, usturoi si ceapa. Acestea vor ajuta organismul sa elimine toxinele mai rapid si va curata ficatul.

Util si special cocktail de apa si suc de lamaie. Stoarceti sucul de la o lamaie in apa fierbinte si beti aceasta bautura cu gust placut dimineata pe stomacul gol. Acesta este un instrument excelent pentru detoxifiere.

Sfecla contine antocianidine antioxidante, care studiile arata ca au un efect anti-cancer. Fitonutrientii vindeca combaterea efectelor negative ale consumului de alimente grase.
Merele conttn pectina, care ajuta sa se conecteze corpul si din metale grele (de exemplu mercur). Mancati multe mere de orice soi! Frunzele de anghinare sunt una dintre cele mai bune "ajutoare" naturale ale ficatului. Actiunea sa este datorita cresterii productiei de bila si accelereaza curatirea ficatului de toxine.

Articol propus de bewoman.ro/