5 motive pentru a alege apartamente in regim hotelier in Bucuresti!

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriBucuresti, Publicitate
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari889

Voteaza & Distribuie

Descriere

EI bine, spre deosebire de multe alte orase mari ale Romaniei, Bucurestiul prezinta o alternativa de cazare extrem de avantajoasa: apartamente in regim hotelier Bucuresti ! Regimul hotelier in Bucuresti a luat amploare in urma cu aproximativ 10 ani atunci cand hotelurile bucurestene aveau o mare cautare din partea turistilor si astfel ele practicau tarife destul de piperate.


Astfel, din nevoia unei alternative avantajoase ca pret insa la fel de confortabila ca si un hotel, au inceput sa apara apatamente in regim hotelier in Bucuresti. Cu toate ca acest gen de cazare alternativa este prezent de foarte mult timp in tari precum Germania, Spania, Angla si SUA, in Romania apartamentele in regim hotelier in Bucuresti nu aveau la fel de multi clienti.


Cu toate acestea, treptat, optiunea unor apartamente in regim hotelier a luat amploare, serviciile de regim hotelier in Bucuresti si-au facut foarte bine simtita prezenta iar clientii nu au intarziat sa apara!


In continuare, dorim sa va oferim cateva motive pentru a opta pentru apartamente in regim hotelier in Bucuresti.


1. Intimitate – spre deosebire de cazare la un hotel, atunci cand optezi pentru un apartament in regim hotelier, poti fi sigur ca nu te vei intalni la tot pasul cu alti turisti, nu esti niciodata nevoit sa treci pe la recpetie si nici nu vei fi niciodata deranjat in vreun fel de angajatii hotelului. Ai astfel parte de o sedere discreta, intima si relaxata!


2. Pozitionare cheie – In functie de zona unei stii de dinainte ca vei avea intalnirile de afaceri sau poate in functie de zona pe care iti doresti sa o vizitezi mai frecvent, iti este asigurat un apartament poztionat cat mai aproape de obiectivele tale!


3. Bugetul – oferta pentru apartamente in regim hotelier Bucuresti exte cu aproximativ 50% mai mica decat pretul unei camere de hotel. Si, daca dorim sa facem un calcul simplu, pentru numai jumatate din suma pe care ati da-o pentru o simpla camera de hotel, veti primi un intreg apartament doar pentru dumneavoastra, insa pastrand toate serviciile pe care un hotel le ofera precum curatenie si transport!


4. Spatiu – optarea pentru apartamente in regim hotelier Bucuresti inseamna optarea pentru mai mult spatiu. O camera de hotel ce nu dispune decat de o mica camera si o baie nu va putea rivaliza niciodata cu apartament de 2 -3 camere ce are pana la 80 de mp spatiu utilizabil!


5. Independenta – uita de orele de servire la restaurantul hotelului! Optarea pentru apartamente in regim hotelier Bucuresti inseamna optarea pentru o bucatarie proprie complet utilata unde iti vei putea pregati mancarea preferata la orice ora din zi si din noapte!


Evident, avantajele optarii pentru apartamente in regim hotelier Bucuresti nu se incheie aici insa speram ca cele 5 motive date de catre noi v-au convis ca, data viitoare cand veniti in Bucuresti, sa experimentati viata de bucurestean prin intermediul unorapartamente in regim hotelier Bucuresti!