5 sfaturi pentru a avea parte de un timp de calitate la cazinou

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri de noroc
Ultima actualizareMiercuri 14 octombrie 2020
Vizualizari139

Voteaza & Distribuie

Descriere

În zilele de astăzi, stresul cotidian îşi poate pune amprenta asupra oricui, mai ales dacă nu ştii să beneficiezi de puținul tău timp liber. Prins între îndatoririle familiare şi cele care se referă la serviciu, timpul a devenit cel mai bun prieten şi totodată cel mai mare duşman. Poate că în acest sens un cazinou online te poate ajuta să scapi de stres și să te relaxezi cu cele mai populare jocuri de noroc. Dar, pentru a nu cădea în capcana dependenţei de jocuri de noroc şi pentru a te simţi într-adevăr bine, trebuie să pui în practică câteva sfaturi pe care le vei afla în randurile de mai jos. Lectură placuta!

Stabileşte-ţi bugetul şi nu-l depăşi!

Dacă ai ales să îţi petreci timpul jucând la un cazinou online, atunci banii pe care îi aloci acestui hobby trebuie cântăriţi cu grijă. Nu trebuie să intri din prima în jocuri pe bani adevăraţi. Încearcă jocuri slot machine gratis pentru a vedea cum rulează pictogramele, cum se formează câştigurile şi cum poţi personaliza slotul ales. Abia după, treci la modul real şi pune în practică tot ceea ce ai deprins în varianta fără bani. Bugetul alocat jocurilor de noroc trebuie să fie unul pe care ţi-l poţi permite şi eventuala folosire a acestuia nu trebuie să îţi afecteze stabilitatea financiară personală sau a familiei. În acest sens este bine:

 • Să stabileşti o sumă fixă de bani pe care să o împarți pe lună/săptămână/zi, pe care să o foloseşti pentru jocurile de noroc şi pe care în nici un caz să nu o depăşeşti
 • În cazul în care suma alocată zilnic este epuizată şi nu ai câştigat nimic, nu juca la recuperare
 • În cazul în care realizezi un câştig consistent, nu te arunca să îl joci ci, ia decizia înţeleaptă de a-l retrage cât mai repede

Cunoaşte-ţi limitele

Să te cunoşti pe tine ca jucător este cel mai important lucru pe care trebuie să îl iei în considerare. Dacă eşti impulsiv şi îţi place să joci pe sume mari, atunci cu atât mai mult trebuie să te încadrezi în bugetul alocat jocului. Indiferent de stilul tău de joc, stabilirea unor limite este o acţiune esenţială în jocurile de noroc. Iată ce pot face limitele.

 • Te ţin departe de dezvoltarea unei dependenţe cronice pentru jocurile de noroc
 • Îţi păstrează un echilibru constant în bugetul propriu şi al familiei
 • Îţi asigură plusul de adrenalină pe care îl cauţi la jocurile din oferta unui cazinou online
 • Îţi poate aduce câştiguri nesperate, dacă ştii cum să îţi gestionezi impulsurile

Încearcă jocurile favorite

Este bine să îţi cunoşti preferinţele ca jucător, pentru a trăi cu adevărat clipe de calitate jucând într-un cazinou online. Dacă ai frecventat până nu demult agenţiile terestre atunci poți să fii un jucător pasionat de păcănele. În online scapi de orice restricţie care ţine de programul de funcţionare sau de numărul limitat de aparate ce se găsesc într-o locaţie de acest gen. În plus, este foarte probabil să să găseşti toate aparatele ocupate şi să aştepţi cu nerăbdare ca unul dintre ele să se elibereze. Într-un cazinou online poţi juca ce vrei, când vrei şi de unde vrei.

Dintr-o dată slotul preferat este la un click distanţă din fotoliul comod de acasă. Te bucuri numai tu de jocul preferat şi acest sentiment este garantat unul inegalabil. Cu siguranţă că îţi place nu numai un slot ci mai multe...așa că încearcă-le pe toate! La unul ajustezi miza, la altul ţinteşti jackpotul, în timp ce altul îţi aduce atât de aşteptatele speciale. În plus, atunci când ai o pasă proastă la un slot poţi schimba şansa trecând la un altul.

Urmează eticheta cazinoului


Orice cazinou online impune câteva reguli de bun simţ pe care tu, în calitate de jucător, trebuie să le respecţi. O relaţie clădită pe încredere nu poate să fie decât benefică pentru ambele părţi, aşa că respectă pentru a fi respectat. Cea mai mare greşeală pe care o fac jucătorii atunci când devin clienţii unui cazinou online este să citească printre rânduri regulamentul cazinoului sau mai rău decât atât, să nu îl citească deloc. Citirea acestuia este deosebit de importantă pentru oricare player pentru că:

 • Îţi aduce la cunoştinţă reglementările legale care stau la baza funcţionarii acestuia
 • Te pune la curent cu termenii şi condiţiile de accesare a tuturor bonusurilor de care beneficiezi în calitate de client
 • Te familiarizează cu metodele de plată acceptate pentru retrageri/depuneri de numerar
 • Îţi aduce la cunoştinţă canalele de comunicare prin care îţi poţi rezolva orice problemă apărută
 • Poţi intra în schema VIP cu care orice platformă online îşi premiază cei mai conştiincioşi jucători

Distrează-te!

Dintotdeauna, jocurile de noroc au avut 2 componente care continua să atragă şi în zilele noastre, câştigurile şi distracţia. Scopul principal este să câştigi nişte bani, dar de ce să nu te şi distrezi un pic! Oferta unui cazinou online este atât de vastă încât distracţia este inevitabilă. Ai o mulţime de opţiuni pentru a petrece aici un timp de calitate şi implicit pentru a te distra. Este distractiv:

 • Să urmăreşti căderea bilei de ruletă în buzunarul câştigător
 • Să vezi la treabă pictogramele care aterizează pe rolele unui slot
 • Să răzuieşti un loz şi să ai parte de un câştig monumental

Nu uita însă că petrecerea unui timp de calitate într-un cazinou online presupune în primul rând un joc responsabil, aşa că fă tot ce depinde de tine pentru a nu cădea pe panta dependenţei. Bucură-te de toată distracţia şi adrenalina pe care jocurile de noroc o aduc în viaţa ta şi nu ezita să dai spin ori de câte ori simţi! Mult noroc!