5 cadouri pe care le poți comanda online pentru partenerul tău

5 cadouri pe care le poți comanda online pentru partenerul tău

Detalii

CategoriiShoping
Taguricadouri
Ultima actualizareJoi 16 aprilie 2020
Vizualizari413

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă se apropie ziua iubitului tău și nu poți merge într-un mall din cauza restricțiilor impuse de răspândirea noului coronavirus, îndreaptă-ți anul acesta atenția către magazinele online. Dacă nu ai mai comandat niciodată până acum ceva de pe net, această variantă îți aduce o mulțime de beneficii: găsești rapid orice cadou ți-ar trece prin minte, de fiecare dată în același loc; cadoul ajunge rapid la ușa casei tale, fără ca tu să fii expusă riscului de a ieși în spații publice; găsești rapid și sugestii de cadou, atunci când rămâi în pană de idei.

Plățile online sunt acum mai sigure ca niciodată, iar suportul pe care îl poți primi din partea reprezentanților site-ului îmbunătățește întreaga experiență de utilizare. Plus că un produs comandat online vine întotdeauna la pachet cu o politică de retur convenabilă, așadar, iată câte “bile albe” în favoarea shopping-ului online. Cât despre cele mai inspirate idei de cadou pentru iubitul tău, pe care le poți face chiar în perioada de autoizolare, discutăm împreună în rândurile de mai jos:

1. Cadouri pe care le poți comanda online: Un set de grooming
Chiar dacă iubitul tău se află în autoizolare, aspectul bărbii sale trebuie să rămână la fel de îngrijit. Până la următoarea sa vizită la barber shop, acesta își poate îngriji părul facial chiar în confortul și siguranța propriului cămin, atunci când are la îndemână produsele potrivite. Așadar, deschidem acest clasament cu un set de grooming ce poate conține atât părți detașabile (sideburn trimmer, shaver, trimmer pentru părul din nas / urechi), cât și uleiuri esențiale pentru îngrijirea pielii sensibile de pe față.

2. Cadouri pe care le poți comanda online: Un parfum deosebit
Cine a spus că în casă nu trebuie să miroși foarte bine? Plus că perioada de distanțare socială nu va dura o veșnicie, așa că un parfum comandat online poate fi cadoul perfect pentru ziua iubitului tău din acest an. Intră acum acum pe link-ul următor, descoperă întreaga colecție de parfumuri Armani, profită de cele mai bune prețuri și comandă rapid produsul acasă. Iată și câteva sugestii pentru aceasta gamă de produse: Aqua di Gio, Armani CODE, Attitude.

3. Cadouri pe care le poți comanda online: Un halat confortabil
Dacă iubitul stă mai mult acasă în această perioadă, ce ai spune de un cadou cu adevărat util? Un halat confortabil de baie, realizat din materiale precum bumbacul egiptean, garantează o senzație plăcută de catifelare, la contactul cu pielea. Găsești pe net o mulțime de halate potrivite pentru el, de la cele cu glugă la unele în culori extrem de vii. O simplă căutare pe net îți va aduce în fața ochilor o mulțime de soluții convenabile, la care poți avea acces cu doar câteva click-uri.

4. Cadouri pe care le poți comanda online: Un smartwatch cool
Partenerul tău este un tip cool, pasionat de tot ce înseamnă “hi tech”? Ia în calcul și varianta unui smartwatch, adică cea mai utilă extensie handsfree a propriului telefon mobil. Caută acum pe Google “smartwatch” și îți apar instant o mulțime de recomandări. Ține cont de faptul că un ceas de top din această categorie este un mix de tehnologie și design. De aceea, dacă vrei să faci cea mai bună alegere de smartwatch pentru iubitul tău, citește pe net mai multe despre cum poți cumpăra un produs pe cât de frumos, pe atât de util.

5. Cadouri pe care le poți comanda online: Un aparat foto nou
Mulți dintre cei care își petrec această perioadă în izolare s-au orientat către cursuri online, în lipsa altor activități pe care le-ar putea face în aer liber. Așadar, iată o idee inspirată de cadou pentru prietenul tău: un aparat foto pentru începători + un curs online de fotografie, astfel încât perioada de izolare să îi permită timpul necesar pentru a învăța cum se realizează cele mai tari cadre. După ce toată această etapă de timp va fi trecut, vă puteți bucura împreună de o binemeritată vacanță, surprinsă în culorii vii de noul fotograf al casei voastre.

Comandă online următorul cadou pentru iubitul tău și uită astfel de grija unui drum în oraș!

Sursa foto: pixabay.com/ro/photos/cadou-cutie-cadou-caseta-264166/