4 motive să-ți cumperi rovinieta online

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurirovinieta
Ultima actualizareMarti 2 iulie 2024
Vizualizari639

Voteaza & Distribuie

Descriere

Rovinieta – taxa de drum introdusă de Guvern în 2002 și administrată de CNAIR în prezent putea fi cumpărată doar din benzinării. Cu timpul, tehnologia a evoluat și astăzi putem achiziționa rovinieta online, prin intermediul portalurilor precum roviniete.online. Există de fapt foarte multe motive pentru care orice adept clasic al achiziției din benzinărie ar trebui să facă rocada spre internet.

4 motive să-ți cumperi rovinieta online


1. Beneficiezi de alerte pentru rovinietele achiziționate – este vorba despre alertele pentru rovinieta expirată. Acestea sunt trimise pe telefon sau e-mail cu câteva zile înainte ca rovinieta să expire și astfel, se poate evita tragica amendă venită din partea CNAIR. Se poate întâmpla să uităm că nu mai avem rovinietă valabilă iar camerele fixe de verificare rovinieta după număr ale CNAIR nu dorm. După cum știm, amenzile pentru lipsa rovinietei sunt cuprinse între 275 și 550 RON.

2. Scapi de statul pe la cozi prin benzinării – procesul de achiziție a rovinietei din benzinărie durează, dacă punem la socoteală și aglomerația, pot să treacă minute bune până când o achiți. Online nu se face niciodată coadă. Tot ce trebuie să faci este să intri pe roviniete.online și să-ți cumperi rovinieta în doar câteva minute, de acasă ori chiar din mașină dacă pleci la drum lung. Trăim în secolul vitezei și cu toate că vedem evoluție pe toate palierele, tot nu reușim să scăpăm cumva de statul la coadă.

3. Prețurile sunt aceleași cu cele oficiale CNAIR – multă lume se ferește de mediul online întrucât au auzită că sunt prețurile mai mari. Nici vorbă, prețurile pentru rovinietele comercializate de roviniete.online sunt identice cu cele din benzinării ori de pe site-ul oficial CNAIR. Portalul nu are adaos comercial și nu funcționează pe bază de comision încasat de la client. Teama de prețul mai mare online este total nejustificată și ar fi păcat să stăm departe de beneficii din cauza unor simple zvonuri.

4. Securitatea este la ea acasă - nu există probleme de securitate legate de portalul roviniete.online. S-a investit masiv în cele mai performante certificate SSL și cele mai bune soluții de securitate software și hardware pentru a crea un mediu sigur în care orice client este ocrotit de atacurile cibernetice. Astfel, datele bancare ale clienților sunt 100% în siguranță în momentul în care fac achiziții online în cadrul acestui portal. Sunt probleme de securitate pe internet dar nu este și cazul acestui portal.

Motivele pentru ca orice șofer ar trebui să-și cumpere rovinieta online sunt mai multe însă acestea patru sunt de departe cele mai importante. Din moment ce există tehnologie atât de modernă care ne ajută să stăm departe de amenzile venite din partea CNAIR, ar fi și păcat să nu o folosim.

Atât timp cât muncim din greu pentru puținii bani pe care-i avem, ar fi mare păcat să-i dăm tot la stat sub formă de chitanțe, sunt bani pe care-i dăm și pentru care nu primim niciodată nimic în schimb. De fapt, dacă calculăm mai bine, peste jumătate din ce câștigăm lună de lună se duce tot la stat sub diverse impozite, contribuții CAS și CASS și evident, TVA la tot ce cumpărăm din ce ne rămâne din salariu.

În plus, din moment ce beneficiem de prețurile oficiale CNAIR, de ce să nu profităm de ele și să scăpăm în același timp și de statul la coadă? Uneori avem impresia că statul la coadă nu va dispărea niciodată din România însă, iată, cu ajutorul tehnologiei moderne, avem șansa să-l evităm măcar atunci când avem nevoie de o simplă rovinietă necesară în momentul în care pornim cu mașina la drum lung.