4 motive pentru care să cumperi haine de la un depozit second hand

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihaine
Ultima actualizareJoi 3 noiembrie 2022
Vizualizari374

Voteaza & Distribuie

Descriere

Acest articol se adresează atât persoanelor care urmăresc să își cumpere articole de îmbrăcăminte, cât și celor care au o afacere și vând haine. Citește în continuare pentru a afla mai multe detalii. În cazul în care nu știai, există multe motive pentru care fiecare persoană ar trebui să cumpere haine de la un depozit second hand Cluj. În timp ce un magazin de haine second hand are articolele expuse în mod individual, în cazul unui depozit lucrurile sunt diferite. În general, aceștia vând hainele la kilogram, așa încât probabil nu vor fi sortate. Vei avea un pic de muncă dacă vrei să le alegi doar pe cele care îți plac. Totuși, va merita din plin, având în vedere prețul foarte redus al hainelor.

Trebuie să ai în vedere că în unele situații vei plăti mai mult atunci când alegi hainele. Există depozite care preambalează marfa în saci și o vând fără a fi inspectată de către cumpărător. În această situație prețul este cel mai mic, dar probabil nu toate obiectele vestimentare vor fi pe placul tău. Atunci când le alegi unul câte unul, vei plăti puțin mai mult, dar vei cumpăra doar ceea ce îți place.

Ce fel de haine vinde un depozit second hand?

Un lucru pe care nu îl înțeleg majoritatea oamenilor este că magazinele și depozitele second hand nu vând haine purtate. În cazul în care o fac, acestea sunt foarte puține și în stare perfectă. Articolele de îmbrăcăminte sunt cumpărate de la marile lanțuri de retail și nu au fost purtate vreodată. Astfel, vei cumpără doar haine nou nouțe. La fiecare final de sezon, marii producători de haine rămân cu o multitudine de obiecte vestimentare nevândute. Este mai profitabil pentru aceștia să le vândă la preț redus decât să le păstreze în continuare în magazin. În acest moment intervin magazinele second hand care cumpără toate produsele en-gros.

Care sunt motivele pentru care ar trebui să cumperi haine second hand?

În cele ce urmează vom prezenta principalele motive pentru care ar trebui să cumperi haine de la un depozit haine second hand Cluj. Cu siguranță vei observa că o parte din ele se potrivesc și pentru tine.

1. Raport calitate / preț excelent
Nu există nici un alt tip de magazin de articole vestimentare unde să găsești același raport calitate / preț. Practic, vei cumpăra haine produse de marile lanțuri de magazine, la prețuri reduse chiar și cu 50%. În acest fel, calitatea hainelor este aceeași ca și cum le-ai cumpăra din mall spre exemplu, dar prețul este mult mai mic.

2. Găsești haine deosebite, uneori unice
Există multe depozite second hand Cluj care aduc marfă din străinătate. Pe piață sunt multe mărci care produc haine de calitate înaltă și care nu au magazine în țara noastră. Astfel, vei putea cumpăra obiecte vestimentare unice, la care alte persoane nu au acces. Foarte multe persoane urmăresc să se îmbrace cu ținute deosebite, pe care să nu le aibă și alții.

3. Poți negocia prețul
Dacă un preț mai mic cu 40-50% nu este suficient pentru tine, nu uita că la un astfel de depozit ai posibilitatea să negociezi. Spre deosebire de un magazin de producător, în cazul depozitelor second hand, cu cât cumperi mai multe haine, cu atât acestea vor fi mai ieftine. Nu ezita să ceri o reducere suplimentară atunci când achiziționezi multe produse.

4. Poți dezolva cu ușurință o afacere în domeniu
Așa cum menționam inițial, există avantaje și pentru cei care au o afacere în care vând produse vestimentare. În cazul în care ești la început, probabil nu ai suficient capital pentru a cumpără hainele direct din import. Totuși, poți începe printr-o colaborare cu un depozit haine second hand Cluj. Prețul la care vei achiziționa hainele va fi suficient de mic pentru a îți permite să adaugi un adaos satisfăcător. După ce afacerea ta începe să se dezvolte, te poți orienta către alți furnizori. Până vei strânge însă capitalul de care ai nevoie pentru a cumpără multe haine, trebuie să începi de undeva și probabil aceasta este cea mai bună idee.

În concluzie, există o multitudine de motive pentru care fiecare persoană ar trebui să cumpere haine măcar o dată de la un depozit second hand. În cadrul acestui articol le-am prezentat pe cele mai importante, dar cu siguranță mai sunt și altele. Vei observa că ai reușit să cumperi haine extraordinare, făcând cheltuieli minime.