3 pasi simpli pentru promovare online a programelor de afiliere

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2912

Voteaza & Distribuie

Descriere

Poti fi implicat in cel mai bun program de afiliere din lume, dar daca nu stii nimic despre promovarea lui online nu vei face niciodata bani pe net. Prin urmare, este foarte important sa inveti cateva metode de promovare online. In acest articol, iti voi arata cum sa promovezi online un program in 3 pasi simpli.

http://infinitydownline.weebly.com/web-marketing.html

1. In primul rand punctul cel mai important este de a-ti crea propriul site pentru a promova programul tau de afiliere prin intermediul lui. Acest site nu trebuie sa fie prea detaliat, dar cei care au astazi succes pe internet folosesc asa numitele pagini de prevanzare inainte de a trece prin trafic pagina lor de afiliere. Aceste pagini de prevanzare sunt un mod excelent pentru tine de a te diferentia de concurentii tai. Cheia pentru a face ca acest lucru sa mearga
este de a avea o experienta de prima mana a produsului si a spune oamenilor ceea ce iti place la el.

2. Un alt pas important este acela de a capta informatiile de contact ale vizitatorilor pentru a continua sa le trimiti informatii despre programul tau de afiliere prin e-mail. Pentru ca majoritatea oamenilor nu se hotarasc la prima lor vizita pe un site, vei mari astfel sansele de a promova online programul tau de afiliere daca le trimiti informatii in mod regulat.

Deci, ceea ce trebuie sa faci este sa adaugi un formular de "sign up" pe pagina ta de prevanzare unde o persoana poate primi ceva de valoare de la tine. Poti sa faci cadou o carte electronica gratuita,informatii care nu se regasesc in pagina de revanzare sau orice altceva ce-i poate motiva pe vizitatori sa-ti dea numele si adresa lor de e-mail.

http://infinitydownline.weebly.com/web-marketing.html

Aceste informatii de contact ar trebui sa fie stocate intr-un autoresponder unde ar trebui sa ai incarcate deja o serie de cel putin 10 mesaje. Primele mesaje trebuie sa fie informationale si nu doar de vanzare.

3. Generarea de trafic catre pagina ta de prevanzare se poate face in mai multe moduri. Cea mai rapida metoda este de a crea o campanie de publicitate cu plata pe click.

Avantajul acestei metode este obtinerea de trafic aproape imediat. Dezavantajul este ca trebuie sa dezvolti abilitatile de care ai nevoie pentru a avea succes cu acest tip de campanie. De asemenea, odata ce ai intrerupt publicitatea, traficul se opreste.

Ca alternativa la aceasta metoda, care s-a dovedit a fi extrem de puternica in promovarea online a unui program de afiliere este publicarea de articole. Aceasta metoda de promovare are avantajul ca este gratuita si in plus articolele raman vizibile online chiar ani intregi la rand. Exista cateva lucruri care trebuie invatate in legatura cu modul de utilizare al articolelor pentru a-ti putea promova cu succes produsul sau programul de afiliere.


Vrei sa faci bani pe net acum? Viziteaza site-ul de mai jos si afla mai multe despre scrierea si publicarea articolelor si despre un program de afiliere de top care te va ajuta prin chiar produsul sau sa devii independent financiar in scurt timp.